mandag 27. januar 2014

Innestengt eksponeringsbehov

Har prøvd å holde meg unna bloggen, for det har vist seg å være en helt klar sammenheng mellom hyppigheten av innlegg og hyppigheten av besøkende.... Tallene er omvendt proporsjonale!? Det er flere og flere som titter innom her, men bare så lenge jeg forholder meg helt i ro. Idet jeg poster et innlegg, minsker interessen betraktelig. Tallenes tale er altså klar- mine innlegg svekker bloggens karisma (Ja- jeg fornekter meg ikke, og velger meg et såpass sterkt ord som karisma).

Nå har det seg slik at jeg er fornøyd med noe jeg nylig har laget, og det har umiddelbart ført med seg et sterkt bloggebehov. Jeg simpelthen vise hva jeg har klart å lage (Pluss; det er uansett ikke snakk om svimlende besøkstall jeg forhindrer med et innlegg...)

Se, hva jeg har laget!!


Et revekostyme!! Lille, søte Revhette..

Oj oj oj!! Også et så passende kostyme da - fra reveåret 2013.(Ja, jeg har klart å holde meg helt siden nyttårsaften, da revehetten ble ferdigstilt!) Genser ble riktignok strikket i begynnelsen av 2013- til min sønn, men koblet med vakreste revehetten ble min datter en velutrustet nyttårsbukk. Hetten var veldig lett å lage, selv om jeg selvsagt kuttet alle de svinger jeg møtte på, både reelle og innbilte, og jeg tipser villig om oppskriften fra Du store alpakka


Det var det. Nå har jeg skrytt! Og jeg kan sette meg vel til rette mens besøkstallene stuper...

5 kommentarer:

Barbros lille atelier sa...

Herlighet, for et kult kostyme!! Og så trendy da!
Mektig imponert.... Og søteste reven jeg har sett på lenge:-)

Ja, til hyppigere innlegg!! Økende besøkstall imellom innleggene skyldes naturligvis alle vi som lengter etter flere innlegg:-)

Klem

rockefår sa...

Enig med Barbro!
Kult og søtt på en gang - imponerende!

Elisabeth, innerst i veien sa...

For en kul rev! Ta i mot en stor dose ros, heder og ære!

Huldra sa...

Så fin en rev! Den har du såvisst lov til å skryte av :)

Anonym sa...

I for all time emailed this web site post page to all my friends, since if like to read it next
my links will too.

my web-site; repossessed car sales