torsdag 6. september 2012

GiBort og åpne armer

Nå har jeg snart blogget i 2 år. Riktignok med meeget variabel frekvens. Men det er ingen grunn til å henge seg opp i detaljer når man har anledning til å feire noe. I min bok er et 2-årsjubileum vel verdt en markering, og dermed er det nå duket for en liten GiBort. En liten høstGiBort.


Hahaha- er dette laget av en som har blogget i 2 år!!? Meget slakk læringskurve...

Viktige ingredienser for en god høst er bøker, sjokolade og te, og det er enkelt og greit tanken bak denne lille GiBorten. Jeg var litt i tvil om hvilken bok jeg skulle kjøpe, men fant ut at en Tove Jansson bok var tingen. Da kan man jo krype opp i sofaen med et lite menneske eller to, og lese bok sammen. Om det scenarioet ikke frister eller lar seg realisere, så er jo bildene i seg selv verdt et studium:


Forsiden lover godt, synes jeg...


Digger streken til Jansson!

Såh! La oss snakk forretninger. Hva skal til for at denne godbiten skal bli din? Det du må gjøre er å legge igjen en kommentar hos Fruktfattet. Hun er en forholdsvis ny blogger, som sier at det ikke er så lett å komme i gang med bloggingsen. Siden jeg gjerne vil at hun skal fortsette å blogge, håper jeg at så mange som mulig legger igjen en kommentar hos henne med et lite bloggetips. Alle tips, råd, anbefalinger og innspill mottas med takk - og et lodd. Men for at jeg skal holde oversikten er det lurt å legge en kommentar her også. Veldig fint om  det linkes til GiBorten også.

Nei fader, nå ble det komplisert... Jeg prøver å samle tankene mine. Man kan altså få to lodd:
1 lodd for kommentar her + hos Fruktfattet
1 lodd for link til GiBorten.(Bruk gjerne den estetiske åpenbaringen av et bilde som ligger øverst i innlegget).

Trekningen blir 29.september.

Hvis noen lurer på hvorfor Fruktfattet blir tatt imot med åpne armer i Blogglandia av meg, så kan jeg forklare. Hun tror det er fordi jeg digger henne, men den viktigste årsaken er at hun (gir uttrykk for at hun) digger meg ved å dedikere sitt første innlegg til meg. Hurra. Sånt forblir jeg ikke uberørt av, må vite...

Håper mange slenger seg med!!

19 kommentarer:

Lillis verden sa...

Hei hei :) Så flott å hjelpe andre i gang medd bloggingen :) Jeg er med på 2 lodd jeg da :)

Retrobaby sa...

Jeg er også med, og tar to lodd! Håper Fruktfattet viser seg å bli like bra som selve ModerEple.. :D

rockefår sa...

Takk for den utrolig koselige kommentaren din! Du skriver så hjertelig at jeg trur på det:-)

Jeg har vært særdeles bloggslapp en stund og har ikke ofret hverken min eller andres særlig tid.

Men så stikker jeg innom deg og fryder meg over å lese bloggen din - du skriver veldig artig om "heilt vanlige ting". Og jeg tenker hvorfor gjør jeg det ikke oftere....

Det tenker jeg forsåvidt av og til om andre aktiviteter som lider under hverdagens kjas og mas.

Stikker innom fruktfatet straks også, så da blir det ikke noen joggetur i kveld heller.

Namaste (jeo74) sa...

Kunne like godt barra kopiert Godeste Rockefår sin kommentar :o)

Eg legge te 2 stk lodd ;o)

Hagealven Lunalu sa...

Hola!
Er med på trekningen med et helt stort superlodd!!!

Kom egentlig innom for å rope litt...

7 - SYV BØKER!!!!
*@--III@@@**_- du tuller nå.
Det går sakte nok som det går å lese ut bok nr. fem - mista liksom litt piffen når jeg vet at jeg likevel ikke får vite fortsetteslen på leeeeenge. Kan jo liksågodt vente med å lese fortsettelsen til bok 7 er ferdig da. Grmf klage klage klage ;-(

Ja, ja - jeg finner vel alltids andre bøker å fordype meg i, så får nå bare dragene til Daenerys vokse seg store og fete i mens!
God helg,
Lunalu

Anna sa...

Eg må berre innom å seia:
Fin robot!!!
Og bra bok du har valgt ut:)

Hoi!

Hekkan Hekkel sa...

Hoho, eg er sjølvsagt 110 % med :)
Om eg har så frykteleg mange bloggeråd å kome med, er heller uvisst, men eg kan uansett ønskje henne velkomen i bloggeverda :)
Og linke skal eg òg gjere, som det sømer seg :)
Så får eg berre krysse fingrane :)
Klem, KristiN

Shy B sa...

Fruktfattet var eit kult navn!
Eg tar to lodd, og iler inn til og besøker fruktfattet :)

Anonym sa...

Jeg er med! Mumitrollet er en stor hit hos småtten, og det er vel snart to år siden jeg begynte å følge bloggen din og den har alltid vært et høydepunkt å lese for meg :)

Spennende med ny blogger. Jeg skal inn å lese nå. Så 1 lodd til meg :)

Katrineopedersen@gmail.com

Elisabeth, innerst i veien sa...

Jeg vil ha et lodd, takk.

Barbros lille atelier sa...

Det var jammen godt du kom med en påminnelse om gi-borten, for den hadde ikke jeg fått med meg!
Jeg tar ett lodd og krysser fingrene for at sjokoladen blir min:-)

brudeblogg sa...

Gratulerer med to år som blogger!
Jeg vil gjerne bli med i trekningen.
1 lodd til Brudeblogg :)

hege sa...

Dette hadde jeg visst ikke fått med meg! Sånn går det når man ikke følger helt med... Heldigvis er det ikke for sent, så jeg slenger meg herved med og tar to lodd (dersom jeg får til å laste opp bildet og legge det inn på bloggen min (macproblemer, ser du...). Trenger for øvrig både robottesil, sjokolade og Tove Jansson i mørke høstkvelder! Og så gleder jeg meg til å bli bedre kjent med Fruktfatet;-))

hege sa...

Og så glemte jeg å gratulere deg med toårsdagen! Har visst hatt det selv også uten at jeg fikk det med meg... Her er det visst NOEN som bør følge bedre med (og ja - jeg tenker på meg selv...)...

hege sa...

...og så fikk jeg visst heller ikke med meg at det var Fruktfattet som var navnet og IKKE Fruktfatet. Jeeez! Jeg tror jeg trenger en hvil - eller eventuelt en kopp kaffe...

Pia sa...

Ha ha, litt avanserte giveawayregler, men jeg liker ideen om å løfte andre fram, og tar et lodd:)

Elin sa...

Punkt en utført til punkt og prikke. Setter igang utføringa av punkt to.
Pronto.

Ha en fin dag.

Anonym sa...

Gratulerer med 2-årsdagen! Du har laget et fin 2-åring. Jeg skrev en kommentar til Fruktfatet men jeg fikk ikke sendt den pga. at Fruktfatet ikke godtar anonyme kommentarer. Jeg legger en kopi av det jeg skrev helt nederst. 1 lodd til meg håper jeg....
Hilsen Zorrine an_mo1@hotmail.com

KOPI :
Eple har oppfordra sine lesere til å gi deg tips, råd, forslag ol. (om jeg har fortått henne riktig). Jeg er ingen ekspert og kan kun si hva som får meg til å komme tilbake til en blogg omigjen og omigjen. Det trenger absolutt ikke komme nye innlegg hver dag. Og det trenger ikke være "viktige" innlegg. Ikke lange heller. Og det trenger heller ikke være trendy eller eksklusiv stil. Men jeg må bli litt "kjent med" bloggeren. Jeg trenger ikke vite hvem hun er, men hun må by litt på seg selv og sine interesser. Om deg vet jeg vå at du feks. liker å strikke. Det gjør jeg også, derfor vil jeg gjerne vite mer om dette. Hva du strikker, hvilken oppskrift, garnet, er du fornøyd med garn/oppskrift. Jeg vet også at du skriver på en måte som får meg til å trekke på smilebåndet. Det er mer enn nok for å vekke min interesse.
Bilder er supert. Det blir aldri for mange bilder synes jeg.
Men EN ting synes jeg er viktig: Bloggeren MÅ like bloggen sin like godt som jeg liker den. Jeg føler meg så dum når jeg gang på gang er innom en blogg og ser at det har bloggeren selv IKKE vært. Ved lange opphold uten innlegg er det fint om bloggeren sier i fra så vet man at hun ikke har sluttet. Og jeg elsker at bloggerne svarer på kommentarene de får.

Hilsen Zorrine

Anonym sa...

Ojsann! Jeg oppdaget først nå når jeg leste Heges kommentar at jeg også har bommen på navnet til bloggen. Ikke Fruktfatet men Fruktfattet.
- Zorrine