onsdag 7. august 2013

Hvorfor?

Hvorfor får man treff på min blogg med følgende søkeord:
*wallpaper hd erotisch?
*wallpaper hd hot bikini?

Er det de frekke bildene mine?Nei, vent! Det kan det jo ikke være, for jeg bestemte meg jo for å la være å poste mitt planlagte innlegg om den smått burleske kunsten på Astrup Fearnley Museet... Og selv det innlegget inneholdt neppe de konkrete ord og vendinger.

Jeg har rett og slett ingen idè om hva som er koblingen, men jeg er hellig overbevist om besøket her ble et stort skuff -og ikke på noen måte innfridde...

Men selv ble jeg ikke skuffet, da jeg så at også søkeordene  
"du er så fin dame" førte til treff hos meg denne uken... For som jeg prøver å minne meg selv om: Om noe kan tolkes positivt, ja, så  gjør deg selv en tjeneste- og tolk det positivt! Grip sjansen med begge hender, ta det til deg og svins lykkelig videre uten å revurdere!

Kanskje jeg likegreit skal prøve å tolke hot bikini personlig også?

(-Og først nå på tampen av innlegget går det opp for meg at jeg muligens vil få mange flere treff på bloggen bare på grunn av språkbruken: Hot bikini- hot bikini- hot bikini. Hahahahaha!)


4 kommentarer:

Mormor Inger sa...

haha, ja man kan lure!
Hos meg er det største søkeordet 1 krone. Lurer på hvorfor, finner ingen fornuftig forklaring. Hvorfor søke etter 1 krone?

Huldra sa...

Utrolig hvor mye rart man kan få treff på.. XD
Kul figur! Ser gjerne et innlegg med flere bilder derfra jeg. Røfft!

God mandag må jeg visst si tilbake til deg :)

brudeblogg sa...

Er det sånn man gjør det, ja!?
Legger ut små lokkeord :)

Billa Blå sa...

Haha! Kven kunne tru dette? :) Kule bilder frå Nord Norge, ser ut som de har hatt fint vêr - ikkje mykje å skryte av bergenssommaren... Lykke til med ungdomsskuleelev i morgon! Eg tenker meir på den gjengen enn den nye som kjem inn i mitt klasserom i morgon. Håpar han stikk innom meg og helser på ein dag (det kan du godt vidareformidle!). :)