lørdag 17. september 2011

Lørdagskos

Det er nå duket for en herlig lørdagsaften for hele familien Eple. Det er pizza, chips og sjokolade på bordet. Stearinlys er tent, og kveldens film er klar i DVD spilleren, og alle er samlet for filmlørdag.


Jepp, vi er alle samlet. Hurra!!


Endelig er min indre Pippi gjenforent med sin beste Herr Nilsson!! Jeg har heklet høstens vakreste eventyr- og denne beholder jeg. Garantert!! Og om filmen ikke er av det beste slaget, så skal man sannelig ikke se helt bort fra at min lille venn ender opp med en flett ny krone på hodet i løpet av kvelden. Flittige hender, vet du... bør ikke sitte uvirksom en hel kveld. Det ville vært syndefullt.


Avslappet og tilbakelent på hedersplassen. Snurr film!


Antar at flere nå merker et tomrom som kun kan fylles av tilstedeværeslen av en egen ape, og vil i den anledning bare henvise til Kaptein Biff. Kjøp oppskrift og kjør deg opp!! 


Aper er kjekke dyr- og det er såvisst også lørdager!!

18 kommentarer:

Spirello sa...

Å, det hørtes koselig ut! Måtte lese det høyt for mannen;) Her sover barna nå, nemlig.

Supersøt ape! Lurer på om jeg må prøve meg på en sånn, en gang. Kjenner til det å måtte holde på med noe mens man ser på tv! Hekling er fint til det.

Kos dere med film!

demie sa...

flittige hender ... det er bra! og Herr Nilsson veldig kul! ha en fin senkveld også : )

Fragmenter sa...

Hoho, Herr Nilsson i opalin-skålen, love it!! Håperfilmen er dårlig så han får seg en krone sporenstreks, det fortjener fine fyren:-)
God lørdag!
Klem

Barbros lille atelier sa...

Å, så søøøt! Merker allerede et påtrengende apetomrom her i heimen:-)

Røsslyng - Dikt for dagen sa...

Eg prøver å ikkje kjenna etter apetomrommet, for ei oppskrift hjelper ikkje her i garden;) Stilig din var då! Kos dykk med koselaurdagskvelden:)

Whitebite sa...

kjenner godt på det tomrommet!!
takk eple!!

kan du hekle en til meg? please!!
;o)

Tevanga sa...

Ja, nå er dere en komplett familie. Jeg føler et tomrom snike seg på, for vi har ingen sånn ape, og kan ikke i overskuelig framtid se noen åpning for at vi skulle få det heller. Kan jeg besøke din her på bloggen??

Hagealven sa...

Nurke durke så søøøøt!!! Her føyses alt apetomrom på dør - for jeg kan ikke forestille meg at jeg skulle få til å hekle noe sånt!
Nei, jeg får heller den nye pc'n min til å fylle evt. tomrom.... he he
Ha en fin søndag!

Shy B sa...

Så flink! Og så produktiv!
Hekling og Tv er ein fin kombinasjon.
hekling og blogging er værre :)
Ha ein fin dag.
Det er sol her!!??

katrine sa...

der var "broren" kommet i hus :) Jeg er stadig imponert!! og får skrive hekling opp på listen over ting å lære. For har veldig lyst på en liten apevenn her i huset også! ønsker deg en god uke :)

brudeblogg sa...

Høres ut som dere koste dere.
Og for en herlig herr Nilsson :)

Skjerstad sa...

Tommelen opp for deg ! Du har heklet en til , så bra ;) Og han var så kjekk i den sarte blå opalin skåla :)

Lørdager og film :)
Klem fra Janne

Frk.Virrum sa...

Hei hei, angående luen...(hos meg), den ER lett, det er kun rett og vrang, og jeg er sikker på at du klarer det uten at det ender som gryteklut. Klarer du dèt, da er du god, og da vil jeg se! :-)

Pia sa...

Har du hekla den?! Så søt!!

hege sa...

Jeg må nok bare rett og slett hekle meg min egen Herr Nilsson! Du gir meg intet valg!! Han er jo til å spise opp og jeg forstår egentlig ikke at jeg klarer meg uten her jeg sitter. Sikkert derfor det går så treigt på håndarbeidsfronten OG bloggefronten for tiden...

Nydelig er han!!

Stilleben sa...

Takk for hyggelig kommentar hos meg. Så herlig liten ape dere har i familien. Er det en sånn ape som kjør hyggelige apestreker? Ser sånn ut.

Hekkan Hekkel sa...

Tuuuusen takk for kjempefin kommentar til Mummien min :) Eg har jobba litt for å få den slik, men no seier eg meg fornøgd med resultatet - endeleg :)
Fin ape du har hekla, eg må vere den einaste som ikkje har hive meg på den bølgja, hehe :)
Klemsi

Elisabeth, innerst i veien sa...

Aper er definitivt kjekke dyr. ☺