onsdag 29. februar 2012

4 år til neste sjanse..

Etter å ha heklet en halv lampeskjerm, og unnet meg selv to glass med vinterferierødvin, gikk det nettopp opp for meg at jeg fullstendig har feilprioritert bruken av denne kvelden. Det vil kanskje være opplagt for de fleste at det å tilbringe en kveld, med en påfølgende fridag, med å hekle lampeskjerm sjeldent vil være riktig, forstod likevel ikke undertegnede dette før hun så en mytolog på Dagsrevyen. Mytolog! Først ble jeg bare misunnelig på tittelen, men etterhvert klarte jeg også å plukke opp bruddstykker av hva denne pratet om. Skuddårsdagen!(Sier seg selv i grunn; dagen i dag er den perfekte anledning til å snakke om dagen i dag...


Mytologen snakket levende om kvinner som frir og hansker de potensielt ender opp med å motta, og lignende og facinerende faktadrops. Selv om intet av dette direkte berører min hverdag, fikk jeg likevel en sterk trang til å markere dagen på et vis. Derfor dette innlegg- i full hast, og innen dagen er over. For "fanger" jeg ikke på en måte 29.februar gjennom å publisere noe i dag? Joda! Det er jo 4 år til neste gang et innlegg kan følges av denne datoen 
(-lurer forresten på om jeg blogger om 4 år?)


Dette innlegget er altså bare drevet av ønsket om å se 29.februar svart på hvitt på skjermen, og resultatet lider muligens av det...? Men for å bøte på manglende kvalitet benytter jeg anledningen til å stjele og formidle noen eminente strofer:


The sun is filled with ice and gives no warmth at all
the skies were never blue
the stars are raindrops searching for a place to fall
and I never cared for you
I know you won't believe these things I tell you
No, you won't believe
your heart has been forewarned all men will lie to you
and your mind cannot conceive
now all depends on what I say to you
and on your doubting me
so I've prepared these statements far from true
to fuel your disbelief

- dette har selvsagt overhode ingenting med skuddår, mytologer, lampeskjermer eller rødvin å gjøre, men fint, det er det! Ingen tvil om det.


De vakre ordene er skrevet av Willie Nelson, og er hentet fra sangen I never cared for you. Og når jeg tenker meg om, så har nok dette litt med rødvin å gjøre likevel... ;)


God skuddårsdag, folkens!!8 kommentarer:

Shy B sa...

Hi,hi! Du er fornøyeleg tidleg ein morgon! Du er fornøyeleg alltid. Korleis du er, og eg er, om 4 år er ikkje godt å seie. Blogging har dabba litt av... Men willie Nelson og rødvin er topp, gjerne i kombinasjon ;)

From not to hot sa...

Hehe, jeg blir alltid så glad av innleggene dine Eple.
Godt med noen sånne filosofiske betraktninger på morgenen :)

Namaste (jeo74) sa...

Hadde ikkje fått med meg at det var skuddårsdagen eg eingong. Godt eg kan stole på deg for folkeopplysning :o)

Ha ein storveis dag snuppa!

Anonym sa...

Vakre stofer fra Willie. Og sikkert enda vakrere i følge med et glass vin ;)

demie sa...

ordene du delte med oss, er vakre, og lit triste...
( jeg skrive dem ned ...)
skuddår er skuddår og en mytolog (?) en mytolog.

Rød vin kan være kjempe inspirerende
i moderate doser ; )

Bambi sa...

You make my day, Eple! Forlater alltid bloggen din med en smil om munnen, og det var vakkert vakkert vakkert det av Willie Nelson.

Bambi sa...

You make my day, Eple! Forlater alltid bloggen din med en smil om munnen, og det var vakkert vakkert vakkert det av Willie Nelson.

Karianne Lotterud sa...

Klart du blogger om fire år! Skal vi inngå en pakt? Hehe. En blogg trur jeg varer ca. 2 år i gjennomsnitt.

Vakre ord fra Nelson! <3