søndag 8. april 2012

Late dager

Vi nyter denne påsken. 


Vi har holdt oss hjemme i år, og er veldig fornøyde med det. Den eneste planen vi hadde var å slappe skikkelig av. Og det har vi virkelig klart. Dermed besitter hele familien nå en veldig fin og god mestringsfølelse. Og det er jo veldig viktig! Vi er snart klare for å gripe hverdagen med begge hender. Snart! (Hadde med glede tatt en uke til..)


Jeg har brukt overfloden av tid til å ta bilder av påskeoverfloden. Her er det pynt, sjokolade og krim i hver en krok. Idyll.
Håper alle nyter de siste timene av påsken 2012 :)

11 kommentarer:

brudeblogg sa...

Veldig koselige påskebilder.
Og brevet til påskeharen var jo til å smelte helt av!
Fortsatt god, deilig avslappet påske! :)

Shy B sa...

Såg idyllisk ut:)
Prøver å glemme at det er jobb på tirsdag....eg er blitt skikkeleg god på å vere lat, og sove lenge.

Lise B sa...

Det var ikke snakk om å være hjemme for vår del, voksne barn som kommer hjem, insisterer på påske på småbruket i Meråker. Det brevet til påskeharen var utrolig sjarmerende, jeg er sikker på at han venta!

Portofritt sa...

Hei. Det ser jammen ut om at dere har hatt en hyggelig hjemme-påske :) Fine påske-glimt-bilder. Ikke minst; Herlig beskjed til påskeharen! Håper ønskene ble innfridd.

Pia sa...

Ha ha, likte best brevet til påskeharen;) Ble det noen autograf?

Whitebite sa...

Digger det knallrosa egget, det krevde vel en hel flaske??

Synd at påsken er over.
Digger påske.

Wilhelmine sa...

Hei på deg, fine påskebilder du viser. Skulle ønske påsken varte helt frem til sommerferien jeg...hi,hi...ha en fin hverdag som snart kommer, klem W

Billa Blå sa...

Hei på deg! Eg berre MÅ kommentere for no er eg så sikker i mi sak! Eg har hatt ei snikande kjensle av at eg veit kven du er og gleda var like stor som løysinga på sjølvaste påskekrimmen! Avsløringa var dei to nydelege påskekyllingane laga på sløyden. Du har ein herleg blogg og det er så kjekt å fylgje deg. Og ekstra kjekt no! -Forresten var påskeeggtreet ditt eit av dei finaste eg har sett :)

God påske og hels kidsa!

hege sa...

Så godt å høre at dere har fått slappet godt av og koset dere!! Det har heldigvis blitt tid til en del kos her også.

Nydelige påskebilder - og Påskeharen kunne vel neppe klare å motstå det søte brevet, vel? Men hvordan signerer han/hun egentlig? Med labbavtrykk? Og kan han/hun lese? Har lurt litt på hvor stor Påskeharen egentlig er, for det var litt av noen egg han/hun hadde lagt i buskene rundt hytta...

Manuela - Mrs Hardy sa...

Fine bilder! Hjemmepåske her og :)
Så herlig lapp og, hihi.
God kveld videre ;)

Fragmenter sa...

Her var det mye påskefint. Synd det er over... Og flott at dere har fått kjent på mestringsfølelsen! Det er nemlig viktig:)
Vi kosa oss i Stockholm. Jeg gikk rundt i SoFo med store begeistrede øyne og tittet i hippe interiørbutikker, mens min kjære høylytt forbannet alle disse jævla hippe overfylte caféene hvor det var umulig å få sitte å tatt seg en vanlig kaffe:)
God onsdag!
Klem, Elin