onsdag 11. april 2012

Tapetsering

Jeg har visst det fra første stund. Ikke fra mine første åndedrag i livet selvsagt, men fra mine første vaklende skritt i bloglandia: Før eller siden måtte det bare komme et innlegg med tapetserte "dingser" fra min kant også. For tapet er fint. Og små prosjekter er fint! Når man så slår sammen de to tingene er man i nærvær av en klassiker. For ved å kombinere tapet med en gammel dings får man, som ved et trylleslag, noe helt nytt(og nyttig?).


For en tid siden så jeg en genial liten sak hos Lille hottentott. Nemlig hennes små trillebrett til oppbevaring av blader. Sånn fikk jeg veldig lyst på selv. Jeg har nemlig lurt på hvordan jeg best skulle klare å trylle bort den bærbare PC ´en fra synsfeltet mitt. Jeg har vært rimelig lei av å stadig se den fraslengt på diverse overflater i stuen, samtidig som jeg har vært for lat til å rydde den bort på fast basis. Jeg ønsket altså å ha den lett tilgjenglig, men samtidig ute av syne. Tada!! 


Pøntet brett med snerte, små og flittige hjul.


Kanskje ikke den største opplevelsen for øyet, men nå triller altså dataen så lykkelig frem og tilbake fra sitt oppholdsted under sofa. Mens hybelkaninene skrikende spretter til alle kanter.. 


Når jeg først hadde funnet frem tapetlimen var det selvsagt ikke snakk om å stoppe her. Jeg klinte derfor tapet på innsiden av en fin, gammel kasse. En beslutning jeg er vel fornøyd med nå:


En teaser. Her skimtes såvidt den fiiine tapeten.


Men se så fin den er! Små, søte blomster. Tenker merkelig nok på en svensk liten stugge!?
(Og selvsagt måtte diverse bokser også få litt papir på seg.
Likebehandling.)


Men hva jeg skal med disse nytapetserte herlighetene er foreløpig litt sikkert? Boksene blir nok fylt med perler, klemmer, My Little Petshop og diverse annet dill i det samme jeg snur ryggen til, men kassen er det verre med. For jeg kan jo ikke fylle den med noe- det er jo på innsiden den er fin!? 

10 kommentarer:

Lise B sa...

Hehe, jeg er fornøyd bare jeg får lagt den under sofaen, jeg. Pc'n altså. Brett du! Jeg tenker på slike bilmekanikerbrett, for befraktning av bilmekaniker under bil. De kan i alle fall ikke tapetseres, vil oljes ned på fem minutter. Er enig i at kassen ble fin, men du kan vel putte noe som ikke fyller helt opp, inni den? Glassvaser, for eksempel? Boksene vil jo også passe til penner og slikt. Flink du!

oppsummert sa...

Jeg liker at du behandler tingene dine likeverdig! Godt gjort!

Fragmenter sa...

Jeg slutter aldri å la meg forundre over hvilken magi litt tapet kan skape! Den i kassa var übersøt:)
Laptop på hjul - den var ny:)
God kveld!

Shy B sa...

Flotte ting!
Eg har også pc'en på eit rullande brett, utan tapet,under sofaen :-) eg litt usikker på om det er heilt sunt for pc'en. Trur desse hybelkaninene legg igjen nokre små avleggarar inni den.

Mie fra Mies Mirakler sa...

Tapetprosjekter er gøy! Og riktig fine ble dine også :) *♥*

Namaste (jeo74) sa...

Sånt brett har eg og tenkt eg sku lage. Skikkelig snasent ditt blei da!
Det andre du har tapetsert og. Tapetsering e gøy!!

Har ikkje blitt særlig bloggerunder på meg i det siste og det ser eg når eg komme te deg.

Nå har eg kosa meg skikkelig med de hærlige innleggene dine.
Du e barra BRA du :o)

Barbros lille atelier sa...

He, he, så du har hevet deg på tapetseringsbølgen du og?? Kassen ble jo veeeldig fin! Hvor har du forresten fått den fine tapeten fra? Just love it!
Jeg har virkelig fått dilla på små tapetprosjekter, men drømmer om å tapetsere en hel vegg. Nordlendingen deler dessverre ikke den drømmen...

Hvilke dager passer forresten best for deg å komme på besøk?

Kathrine 'Glimt' sa...

herlig herlig :)
kassen ble jo så fin... men et par ekstra fine ting kan vel få flytte inn i den ;) tør jeg håpe på et oppfølgingsinnlegg ...? :)

Billa Blå sa...

Oioi! Den blå tapeten var nydeleg! Eg vil bu inni den kassen! :)

Anonym sa...

Men så flink du er! :-D
Meget inspirerende...