fredag 27. januar 2012

Catch!

Med vantro blikk har jeg lest gjennom mitt forrige innlegg. Og, i likhet med hva jeg kan lese i noen kommentarer, er det vanskelig å tro hva som kommer frem i innlegget. Tenk at jeg ikke hadde "næringsvett" nok til å sikre meg en fantastisk fin trearmet herlighet av en lampe!? Det hører riktignok med til historien at den var sinnsyk dyr, og at jeg allerede har fire lignende lamper.... Sant? (Jammen, jammen- de er jo ikke like fine! Og den ene av dem har bare to armer. Tenk det, bare to armer!) 
-Nei, det er ikke til å komme unna: Jeg feilvurderte situasjonen grovt. Eneste trøsten er at den lampen kanskje er hos en av dere nå? Og at den har det veeeldig godt i sitt nye hjem!  Men det er en mager trøst....

Uansett, jeg mener likevel at jeg kan ha opparbeidet meg litt god karma gjennom mitt catch- and releaseprosjekt. Selvsagt ikke slike viktige og riktige karmapoeng som uselviske og edle handlinger genererer, men mer sånne små "skjebnen-synes-du-er-helt-ålreit-og-har-ikke-tenkt-å-legge-hindre-i-veien-for-deg-sånn-rent-bruktkjøpsmessig poeng". Og det er ikke dumme poeng å ta med seg! For se bare hva som åpenbarte seg på en bruktbutikk, etter bare knappe 3 måneder med streng catching og releasing fra min side:

Fiin emalje! Og fine, lille og sarte bambien.  100 kroner samlet :)

Det kuppet gjorde at jeg klarte å holde fast på strategien min videre. (Men hva er egentlig strategien når jeg plutselig kjøper inn masse greier!?) Jeg fant plutselig også to fine emaljelysestaker den samme dagen, til bare ti kroner stykket. Jeg tror strategien må være å slippe det meste uti igjen og bare beholde det jeg virkelig, virkelig liker og samler på. Og emalje er fiint!...og de ble flittig tatt i bruk i julen.  Hvem trenger vel lampe!?

Ah, dette gjorde godt. Nå kan jeg glemme lampefadesen. (Jeg skal ihvertfall gjøre et hederlig forsøk). Kankje det hjelper å se litt mer på lille bambien? Ja, det tror jeg!

*Smelt*

Sånn! Nå har jeg bedrevet offentlig bearbeiding av egen skuffelse- og det hjalp virkelig. Takk!

God fredag, alle sammen! Hvis helgen blir en skuffelse så husk å bearbeid det gjennom et blogginnlegg så fort som mulig!! ;)


11 kommentarer:

Shy B sa...

Søte deg! Eg likte mykje bedre desse tinga enn den lampen. Men eg vel ikkje "rett navla" eg då? ;-)
Ha ei fin helg!

Høytrykk sa...

Bare 100 kroner for det samlet er et skikkelig kupp!! Emalox har steget masse i pris på loppiser og auksjoner den siste tiden. Bare salt- og pepperbøssene koster fort mye mer enn det der. :)

Mie fra Mies Mirakler sa...

wow kupp! fantastisk! sånt er bare skikkelig stas :) -er veldig spent på avisartikkelen i morgen, aner jo ikke hva som står der, så håper de skriver det jeg har sagt og ikke dikter, hihi! -og enig med deg, det er en fin sak, jeg er nokså selektiv i hva jeg lar barna være med på av sånt, men denne syntes jeg var viktig å delta i :) *♥*

Retrobaby sa...

Genial, den catch-and-release-taktikken! Tror jammed jeg må prøve den.. Bruktkupp-karmaen slo ihvertfall til som bare det!

Litt off topic: Hva slags tapet har du bak bambi? Nydelig!

Whitebite sa...

nice stuff;)
ingen retrobabe her, men klarer jo til en viss grad å forstå fascinasjonen;)

Det er slik jeg har det med barneklær.. Slitsomt.

fin fredag,snart mandag. Enjoy!

gult hus i svingen sa...

Åååååå HJÆLPES for noen hærligheter:) Klart du har bearbeidet lampefadesen langt på vei;)
Nydelige emaljeting og DEN bambien da, så sjenert og sart og fiiiin:)
Fin helg til deg, Eple:)
Trine:)

Fragmenter sa...

Kupp med stor K som gjør lampefadesen litt mer overkommelig, ja:-)
Ha ei herrrlig helg!
Klem, Elin

Røsslyng sa...

Dei der var jo faktisk veldig fine då! Og mange gongar finare enn den stakkars lampen;) Ha ei flott helg!!

hege sa...

Jeg var vel en av dem som ropte høyt og sjokkert over at du hadde latt lampen gå (var ikke meningen å være SÅ fordømmende) - men jeg må jo si at denne fangsten over er super duper! Og - still harping on the cleaning up process - jeg ser jo det rent praktiske omkring det å ikke drasse med seg absolutt alt man synes er fint og heller konsentrere seg om noen få ting som gir en skikkelig hjertebank. Nydelige emaljesaker - og deilig, deilig Bambi! *smelt*

Randi sa...

Det var jammen mye fint du IKKE hadde kjøpt, men det går jo ikke an å dra med seg alt man kommer over hjem heller!! Helt utrolig at jeg skriver det igrunn, hadde jeg enda klart å følge det selv også :) Men har blitt bittelitt flinkere i det siste tror jeg :)

Sonja frå Sunnfjord sa...

Så fine emaljeting du hadde fått tak i! Kjekt når ein kjem over slike skattar innimellom alt *skrotet* på bruktbutikkane:)