fredag 19. oktober 2012

Sauer i sofa

Jeg hadde for en tid siden store tanker om egne evner. Og jeg likte puter med dyr på. Kanskje spesielt ulv. Tror jeg. Jeg husker faktisk ikke så godt lenger. Jeg ror ikke båten min med kjappe tak, for å si det slik.. 

Uansett, jeg planla å koble evnene mine med ønskene mine, og klekket ut klok plan: Ta fabelaktig bilde av vakkert og vilt dyr, overfør foto til stoff - og vips!- på 1-2-3 får jeg, ved hjelp av symaskin, fantastisk og unik sofapynt. Hurra!

Kanhende er jeg tidvis noe ukritisk til egne planer, men her var det likevel aldri snakk om å prøve og hanke inn egenknipsede ulvebilder. Men hva med sauer? Sauer er jo ålreite dyr! Hvor vanskelig kan det være å henge ut med en saueflokk noen minutter og knipse livlig i vei? Jeg antok at det eneste som kom til å by på problemer ville bli å velge ut hvilke bilde jeg skulle satse på. Og på en måte fikk jeg jo rett..

 
 
 
 
 
 
 

 
Forbaskade sauer!! Kunne de ikke bare inntatt staut og stoisk positur, og beholdt denne noen minutter? Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen; naturen er preget av ukultur. Ingen respekt for andres drømmer.
 
Vel, jeg har heldigvis noen sauer i sofaen, som jeg er veldig fornøyd med:
 
 
 
Med tanke på at mine saueskinn også er favorittunderlag til hund, får jeg jo på en måte både i pose og sekk; sau og ulv i sofa! (Her prøver jeg veeeldig hardt å være en glasset-er-halvfullt-type... for å liksom føle at nok en plan er vel gjennomført)
 
God helg der ute!! Håper alles planer går i boks!

13 kommentarer:

Høytrykk sa...

Haha, jeg må le. Du skriver så morsomt! Fin ulv du har i sofaen.

Randi sa...

Haha!! Syns du skal lage deg pute av det øverste bildet!! :)
Fin hund!!

Anonym sa...

Naturen er full av ukultur, kan ikke si meg mer enig! I går fant jeg en langbent, veldig uinvitert, gjest på soverommet. Ingenting som litt fobisk angst for å kjenne at man lever. Nå har jeg kastet soverommet, det kan jo ikke brukes mer.

Hilsen hemmelig... ;)

brudeblogg sa...

Morsomt! :)
Villsauer er jo hakket villere og vanskeligere å fotografere enn de fårete hvite fårene som pleier å ligge langs veiene når man er ute og kjører.
Men det er jo absolutt ikke å forakte det du har i sofaen nå!

Anonym sa...

Personlig likte jeg veldig godt det nederste sauebildet, jeg. Men om det passer i en sofa...nei, det vet jeg ikke. Men du har i hvert fall fått meg til å lure på hvilke sauer som passer best i sofa, og det er noe som aldri har falt meg inn å tenke på tidligere. Også godt å se at du har kommet inn i god blogge-rytme igjen! Hilsen Anonym-1

Shy B sa...

Hahaha! Du har jo dyr i sofainteriøret!

hege sa...

Her er glasset jammen halvfullt og vel så det, for det ligger jo faktisk en stappmett ulv i sofaen din, vakkert dandert oppå skinnet av det lille, søte snehvite lammet han nettopp har fortært!

hu banale sa...

Du skriver utrolig godt. Og morsomt! Så heldig du er som har ulv i sofaen:)

salige lavendel sa...

Åh, jeg hadde veldig sansen for hvordan planen din falt ut til slutt, hihi. Både ulv og sau i sofaen, og til og med en ulv som sikkert er snill som...en sau?? Har forøvrig hatt et par photo-shoots med sauer selv, og det er utrolig så raske de er på foten når man helst vil de skal stå stille - og smile!

demie sa...

Du er helt klart et positivt menneske Eple! ( og morsom!!)

Sonja frå Sunnfjord sa...

Sauer er uforutsigbare dyr:)

Cecilie von der Ohe sa...

Jeg har 2 saueskinn i sofaen. For øvrig er jeg helt enig med de andre over her om at du skriver utrolig morsomt.

Cecilie

Huldra sa...

Spælsau jo! Det er jo sånne ulldotter jeg hadde, og jeg har gått i samme plan som deg lenge. Eget foto på pute står fortsatt på "diy" planen.
Fine skinnet sitt i flere former i sofaen din :)