torsdag 7. februar 2013

Strikkings

Jeg er veldig imponert over meg selv for tiden. Jeg har strikket en genser! Og den er i bruk. Av min 12-årige sønn. Suksess!

Jeg har dessverre ikke bilder av herligheten, fordi jeg er alt for opptatt av å hvile på laurbærene mine. Gidder ikke løfte en finger, og langt mindre et kamera. Jeg har innvilget hendene mine 2 måneders permisjon etter den hederlige innsatsen de har utført på strikkefronten de siste månedene..

Men jeg kan kanskje male et mentalt bilde av strikkegenseren? Tenk regnbuer, sukkerspinn, enhjørninger, kattunger, midnattssol, sjokoladefontener, jomfrufødsler, stjerneskudd, champagne og luftslott, og du er i nærheten av å forstå hvilken skatt jeg har produsert!

Og med tanke på at jeg har klart å strikke en genser, er jeg blitt litt tryggere på at det kan være mulig for meg å strikke denne saken her også:Jeg har nemlig vært så heldig å vinne denne lille strikkepakken her, av fabelaktige Mies Mirakler.


Bilder frekt og freidig lånt av Mies Mirakler!

Denne premien passer så bra nå når jeg er såpass kjepphøy strikkemessig!

Tusen takk for fin premie- og tusen hjertelig takk for personlig overlevering av strikkefyren! Jeg tror jeg var litt manisk i gjerningsøyeblikket, og muligens dro jeg premien litt for raskt og litt for ivrig ut av hendene på den snille giver, men jeg håper at jeg også fikk formidlet litt takknemlighet og litt folkeskikk...?

Nu skal det jammen strikkes!! (Det kommer riktignok til å ta litt tid, i og med at det må foregå med føttene -siden bortskjemte hender er i full permisjonsmodus...)


5 kommentarer:

stjerneglass sa...

Oioi! Her går strikkingen unna!
Sack Boy er så fin! Gleder meg til å se ham ferdig!

(Heter det forresten ikke å strikke, strakk, har strukket..?)

Monica sa...

Hei på deg.
Alltid kjekt når man har klart å fullføre en strikke prosjekt, og enda kjekkere når det faktisk er blitt et "brukanes" plagg!! Synes absolutt du fortjener innvilget permisjon :))
Blir spennende å se ditt neste strikke prosjekt.
Her i huset har jeg gjerne flere strikke prosjekter på gang samtidig..., så gøy å begynne på noe nytt, men akk så kjedelig å feste tråder :)))
Ønsker deg en riktig fin fin fredag, og en glad (strikke) helg!
Smil og klem fra Monica

Shy sa...

Strikkearmer treng permisjon ein gong i blant. Veit ikkje heilt om føttene treng det ;)

Billa Blå sa...

På tide å gje deg ein ekstra boost på sjølvtilliten: Gensaren har hausta uhorveleg med skryt! Alle måtte ta og kjenne på den, og alle var veldig imponert over at mammaen hadde laga den. WOW! Lykke til med ditt dyriske prosjekt, korleis du enn velger å produsere det... :D God helg, og gratulerer med morsdagen i morgon!

Kort og Søm sa...

Morro å strikke genser, og ekstra morro når det er ferdig :O)Du får unne deg en liten pause før du begynner på neste prosjekt!