fredag 22. mars 2013

Blink?

Som et resultat av frenetisk hekletrang kan jeg plutselig presentere en ny, liten sak i heimen: en rund pute. En pute mine unger sier ligner på en blink, og som de ønsker å skyte/ kaste diverse objekter på. Noe jeg simultanoversetter slik at jeg oppfatter det mer i retningen "midt i blinken, for en vakker og anvendelig pute, mamma!" Og til det kan jeg ikke annet enn å nikke, smile og samtykke. For puten ble jo litt vakker.

Hm? Nærbildet avslører kanskje noen små uregelmessigheter både i form og i utførelse, men likevel ble jeg altså fornøyd med min første runde pute. Faktisk såpass fornøyd at puten fikk oppholdstillatelse i favorittsofakroken. (Ha! Som om ikke alle sofakroker har en spesiell plass i mitt sofagris-hjerte!!)
Men det var dessverre ikke en lur beslutning, viste det seg... For da jeg kom hjem fra jobb i dag- meeeeget klar for påskeferie- ble jeg møtt av et sørgelig syn. Dustehunden hadde visst også oppfattet det vakre mønsteret og den organiske formen som en blink... For hva kan vel ellers forklare hvorfor min uskyldige tekstilskatt ble utsatt for et angrep som resulterte i en haug av maltrakterte 
stoffbiter og spredte bomulls-lik!? Opplagt et resultat av en dedikert hund, villig til å gi alt for et blinkskudd! Sant?

Det er i hvertfall slik jeg velger å tolke hendelsen, selv om det nok går noe tid før hunden er velkommen tilbake i sofakroken,.. For ikke å snakke om hvor lang tid det vil gå før jeg opplever en hekle-raptus igjen. Slike anfall er nemlig svært sjeldne!10 kommentarer:

Elin sa...

Synd blinkskuddet gikk i hunden(e)!

siri ore elle sa...

Hei der!
Kjempefin pute i fine farger!! Jeg er ikke særlig flink til å hekle, men fikk lyst til å prøve meg på ei rund pute....Kanskje jeg kjøper garn i morgen!!
Ha en fin kveld!!
Siri

Barbros lille atelier sa...

Uff da... Og så den grådig fine puten.
Kanskje du blir overmannet av en ny hekleraptus allerede i påsken? Det er jo maaange fridager som må fylles - med for eksempel hekling:-)

Kos deg maaasse i påsken!

Klem

rockefår sa...

Fine puta, utsatt for vold stakkar!

Morsomt skrevet, men trist for den fine puta og hekleraptusen...

God påske!

Høytrykk sa...

Fin pute! Tydelig at hunden syntes det også. Du får ta maltrakteringen som et kompliment. ;)

stjerneglass sa...

Oi...
Men finfin pute!

Venter spent på oppfølgeren til den dramatiske historien under her! <3

brudeblogg sa...

Har hunden bitt istykker den kjempefine hekleputa!?
Fy og fy!
Håper den lar seg redde, den var jo "midt i blinken"! :)

Hekkan Hekkel sa...

Neeeeeeeeeei!
Det går berre ikkje an.

Puta var kanonfin og søt, midt i blinken - men IKKJE for ein hund.
Grrr.

Du må ikkje miste heklelysta. Mist heller lysta til å gå lufteturar med hunden (fy, hunden!) ei stund.. Så kan du heller hekle i staden :)
Hekleklem, KristiN

Mormor Inger sa...

Herlig heklapute! Og jeg blir så glad når andre også har skjønnhetsfeil på sine heklegreier. Ikke lenge siden jeg "lærte" meg å hekle og nå har jeg hekla en gryteklut som skal se ut som et speilegg.... jaja, ingen speilegg er like, det er sikkert!
Fornøyd hund forstår jeg ;)

demie sa...

Det ver synd Eple... for puten var virkelig midt i blinken det. Likevel du har en herlig måte å fortelle ;)

Ha en riktig god Påske!