søndag 5. desember 2010

Skryteinnlegg..

Har kost meg veldig denne helgen og vil egentlig bare skryte av hvorfor..
I anledning Eplekjekk sin 40årsdag har jeg slått på stor-trommen! Dagen ble markert med et kort, men meget vellykket, opphold på Solstrand Hotel på Os - utenfor Bergen. Stedet er i seg selv en perle, og vi har lenge villet dra hit, og se så fint det er i vintersolen:
Hm- kanskje det ikke kommer frem at stedet ligger badet i sol..? Det føltes i hvertfall som om solen var der, i konstant beredsskap, parat til å omfavne oss og hele Solstrand! 


Her er et bildebevis på at solen var fremme- selv om den henger lavt på en vinterblek himmel:
*Sukk* Minnene strømmer på... Det er som om det var i går! (Hvilket det faktisk var). Men altså- se fiine solen! Oj, nå fant jeg et bilde som viser helt konkret at stedet faktisk var svøpt i sol. Sjekk:


Men nå fikk jeg en lys idè. Kanskje jeg skal se gjennom bildene først- før jeg lager et innlegg!? Da slipper dere å måtte se ALLE bildene der jeg mener det kanskje, kanhende finnes en liten strime med solstråler...eller noe annet jeg plutselig blir fiksert på! Ja, jeg tror det er en god tanke. For det jeg egentlig ville blogge om var den FANTASTISKE julebufféen vi ble presentert for.. MMMM, nam, nam. 


Nå skal jeg se gjennom bildene og kanskje presenterer noen flere etterhvert... Det er muligens begrenset hvor mange bilder man ønsker å se av husfasader og kreps..- selv med solskinn på!? (Eller? Akkurat nå kan jeg verken forstå eller støtte et slikt standpunkt- er lettere besatt av Solstrand og mat for øyeblikket)


Helt tilslutt; Da vi gikk nedover denne flotte veien skinte den før omtalte solen meg rett i øynene....og da- gjennom sammenknepte, halvt lukkede øyne og med solflekker dansende foran meg- lignet Eplekjekk aldri så lite på Mr. Darcy og lykken var komplett ;-)


Eple og Mr Darcy/ Eplekjekk nyter en liten (forbudt?) spasertur i, ja, solskinnet

Dette ble et hastig og lystig (for mitt vedkommende i alle fall..) innlegg. For i dag er selve dagen- og Eplekjekk mener bestemt at hans fødselsdag ikke bør kastes bort på blogging, men at den helst bør nytes med en japansk spillefilm om samuraier!! Fra 1962. Selvsagt

(Hvor er Mr. Darcy nå?)

13 kommentarer:

Re-dizain sa...

Fina bilder:)

Pafrika Og Belkini sa...

Heeelvetes drit, hadde nettopp skrevet en lang, veldig vittig og hyggelig kommentar til deg og Mr Darcy. Og nå får du dette i steden!
Faaaaen altså, denne PC'en går en langsom og smertefull død i møte.
Jaja. Brukte opp alt det positive i sted, men klarer vel å skvise ut et gratulerer til Darcy'en. Jeg blir blidere etter torsdag. Og då vil eg på kafe!

Namaste (jeo74) sa...

Lystig innlegg indeed :o)

Solstrand e rett og slett vakkert ja. Har vore der de 3-4 siste årene om våren med Statoil faktisk. Hadde vel hatt nåken mindre solrike historier å kommt med i den sammenheng, men det passe seg jo verkeligt ikkje å legga ut om tøsete nær-sex-opplevelser og sånt i detta forumet her tenke eg...

Lite Mr Darcy for mitt vedkommende, men eg ser definitivt assosiasjonene ;o)

Så kjekt å hørra at det var så vellykka og bildene var sjølsagt framifrå!

Blir spennande å sjå papirstjernelaginga i Epleheimen og då jammen. Og ja; dirrende lykkestemning hos meg for tida, men må jo fokusera på alt det kjekka så skjer når kroppen totalt streike og ikkje e på mitt lag i det heile tatt.

Hjelpe uhyre med kommentarer fra deg og då og fantastisk hærlige innlegg som du produsere som om det sku værr nothing much liksom.
Du lille lys her i bloggelandet :o)

Kos deg med samuraiene dine du
(Eg like forresten skikkelig godt samuraier eg)

Blandet loft sa...

Høres ut som du har kost deg :D
Morsomt og kjekt å lese.

PillePalle.... sa...

Dette hotellet ser utrolig hyggelig ut! Synes, du hadde et fint opphold :)
Kos deg masse i adventstiden! Klem fra PiPa

Mims sa...

Så romantisk!!! Bilder av kreps? Yes please!!

lille persille sa...

Solstrand = heaven on earth. Jeg mistenker at solen faktisk alltid skinner på Solstrand ;). Jeg har vært på to samlinger i videreutd. i behandling av spiseforstyrrelser der, og lunchbuffeten og overspising blant samtlige kursdeltakere har virket litt paradoksalt når det snakkes om anoreksi.. ;) Og badeanlegget!! Ligge i utebassenget som ser ut som det går rett ut i en blikkstille fjord. Og Rosendalsaplene langt der borte... For et herlig sted å dra med mannen din!!
En knakende fin adventstirsdag til deg :)

hege sa...

Mr Darcy. Say no more. Faktisk ligner min mann også en smule på ham i det rette lyset og dersom jeg myser litt;-))

Det virker som om dere har hatt en deilig bursdagsfeiring. Tror nesten jeg må ta med meg mannen min dit selv en gang... Det virker jo dessuten som om flere av dere som har kommentert over har mer eller mindre romantiske minner fra Villa Solstrand;-))

Kaspara sa...

Hei Eple
For et helt fantastisk flott bygg! Det må jo ha vært veldig flott å feire mannens 40-årslag her.
Gratulerer med jubilanten og ha en koselig kveld!
Hilsen Kaspara

Randi sa...

Hei!! Så bra du ville bli med på den store putekrigen:) Lykke til, og ha en fortsatt fin kveld!! ¤R¤

Sonja frå Sunnfjord sa...

Hei!
Så flott hotell du har vore på!
Kjekt at du vil vere med på det vesle lotteriet mitt:)

Josefine sa...

Solstrand må da være et av landets fiiiineste hotel spør du meg! Har vært endel ganger på kurs der opp gjennom årene, like kjekt hver gang:)
Det har en sånn gjennomført lekker innredning, samtidig som det har så fine rammer rundt.

Må ha vært et perfekt sted å feire 40års lag!

Klem fra meg

ps. samuraier er nå litt kule også da...hi..hi

Huldra sa...

Vakkert sted med deilig solstemning. Sammen med maten i innlegget over, må jo dette ha vært et fantastisk sted å feire sin "Darcy". :)
Gratulerer så mye sånn litt på etterskudd! Jeg ser veldig gjerne flere bilder fra stedet- både med og uten sol. :)