tirsdag 29. november 2011

Søsterkonegodkjent kommentarkopi-innlegg

Vedr. navneforvirring omkring fruktene klementin og mandarin:
"Spiser masse klementiner, og tenker meg alltid godt om før jeg sier navnet på frukten, for jeg vet jo at et av dem er fullstendig feil.. men det er fanken ikke lett å holde orden på hvilket!! 

Mandarin høres jo så myye mer julete ut- av en eller annen grunn... I hvertfall hvis man ikke setter av tid til å reflektere over selve opprinnelsen til ordet, men bare lar seg drive med av fine assossiasjoner som barndomsjul, gaver, snødekte landskap, reisen til julestjernen, askepott og generell lykkefølelse. (Jepp- det er slik jeg velger å huske julen, fra år til år) 

Ønsket meg faktisk man..klementiner til jul da jeg var liten! (Hm. Høres ut som om jeg er født i hin hårde dager da hele slekten delte en appelsinbåt på julaften og var vel tilfredse med det..)

Nå tror jeg sannelig bare at jeg skal kopiere denne kommentaren og lime den i bloggen min- så har jeg pinadø et innlegg å komme med i dag! :)(Pinadø?? Det hjalp jo også på gæmliss-imaget mitt!!)"(Kort bakgrunnsinfo for dagens innlegg: Overstående tekst er min kommentar på Whitebites innlegg Vil du ha en mandarin? Ettersom jeg ble såpass fornøyd med lengden på kommentaren min  ymtet jeg frempå om den kanskje også ville egne seg som et selvstendig innlegg? Burde jeg egentlig ikke bare publiserer den på egen blogg?  Hvorpå oraklet svarte, i all sin visdom og raushet: Eple, gjør det du. 


Vel, for å gjøre en historie jeg lett kunne trukket ut i langdrag, om til en passelig kort historie: Når Whitebite gir meg grønt lys, da kjører jeg!! Kommentar ble innlegg! Selvsagt. Dette er nemlig en dame jeg mer enn gjerne hører på. Ikke bare er hun vis, vittig og smart, hun er atpåtil søsterkonen min. Stolt!!)


Ha en fin dag -og bær over med meg! :)

16 kommentarer:

Mie fra Mies Mirakler sa...

Før var det sånn at mandarinen var den mellomstore midt mellom appelsin og klementin, men nå er klementinene blitt så store at det ikke er så lett å vite forskjell på mandarin og klementin lenger :/ -men gode er de uansett :D *♥*

Frk.Virrum sa...

...søsterkone..? Forklar! ;-)
Hva er søsterkone?

Mandarin...mandarin, for alltid! ;-)
Uansett hvor feil det måtte være er og blir mandaring mandarin for meg..hehe...
Er det stein i de, kaster jeg de..klarer ikke de steinene...er jeg sær da?
:-)

Elisabeth, innerst i veien sa...

Funka bra det der. :-)

Whitebite sa...

sisterwife❤
og halloooo!!! en klementin er ikke en mandarin!!
Frk.Virrum, nå er du kjempesær;)

Røsslyng sa...

Heldig du er :) Og einig med deg...

Frk.Virrum sa...

jaja..er vel sær da.. ;-)
Går med på at det ER forskjell, men man kan vel kalle det mandarin..uansett? Siden det snart er jul...? Pliiis?

Bare lille elin sa...

Hehe, herlig. :-)
Virrum: Nei! en manadarin er en mandarin. (Sjekk trollmora sin kommentar hos WB.)En klementin er en frukt. ;-)

Eple sa...

Virrum: Jeg vet faktisk ikke helt hvordan jeg skal forklare søsterkone-relasjonen min.... men jeg tror jeg har sagt meg villig til å dele hus og mann med WB og et ukjent antall andre søsterkoner!!? WB har tidvis de villeste innlegg, og i denne forbindelsen "averterte" hun etter sisterwifes etter å ha sett amerikansk realityserie (selvsagt!) Det gjelder å holde tritt i svingene når man kommenterer hos WB ;)

Blogging har gitt meg mye, men at jeg skulle få søsterkoner her var over alle forventninger!! :)

Lise B sa...

Jeg gjør det jeg og! Kopierer mine kommentarer, uten å spørre også. Eller det blir vel ikke nødvendigvis kopier, det er mer at jeg blir så inspirert, at det blir hele blogginnlegg.Hm, søsterkone, jeg forstår det likevel ikke helt. Blir det uten prøvingsattest?

hege sa...

Jeg blir helt forvirra!! Tror jammen meg at jeg spiser mandariner og klementiner om hverandre - selv om det egentlig er klementiner jeg spiser hele tida... Sikkert noe som henger igjen fra det glade syttitall da vi faktisk spiste mandariner - og ikke klementiner. (Eller kunne man få fatt i begge deler da?) Husker vel egentlig ikke så mye av det glade syttitall bortsett fra noen fantastiske mønster på teppet i stua hjemme med gardiner som absolutt ikke matchet bortsett fra i mønsterstyrken. Og Colargoltapet på den ene veggen på rommet mitt. Se der: veien er kort fra mandarin/klementin til Colargol. Eller er det bare jeg som er så forvirra at jeg heller bør gå over til å spise bananer? Ikke har jeg laget avsnitt her heller. Tror jeg tar meg en kopp kaffe...

Anna sa...

Eg ber deg over kvar som helst Eple:)
Eg får gå og kosa meg med ei baby appelsin.

Anonym sa...

Hmmmm...full forvirring nå hos spansk anonym. (Søsterkone? Har din(e) søster(e) en (flere?) kone(r)r? Hvorfor har ingen informert meg? (Jeg ser det har vært tilløp til forklaringer, men ble bare mer forvirret.)

huda noor sa...


شركة تنظيف منازل بالدمام
شركة تنظيف شقق بالدمام شركة تنظيف شقق بالدمام
شركة مكافحة حشرات بالخبر شركة مكافحة حشرات بالخبر
شركة رش مبيدات بالدمام شركة رش مبيدات بالدمام
شركة تنظيف بالخبر شركة تنظيف بالخبر
افضل شركة نقل عفش بالاحساء افضل شركة نقل عفش بالاحساء
شركة كشف تسربات المياه بالاحساء شركة كشف تسربات المياه بالحساء

List Forever sa...

Fastest Cars In The World We can measure automotive excellence in several ways, but top speed which a automobile can achieve is the one everyone secretly cares about the most

Photo Background Editor sa...

"This photo is perfect except for background which is...". Well, let's say "bad". Have you ever thought like that? Probably, you even made an attempt or two to edit the picture with the ruined Photo Background Editor, to no avail. Surely, not all of us are designers or at least IT savvy. So, here is a way for the rest of humanity to change the back scene of any photograph – the Photo Scissors online tool.

Nearbest10 sa...

Nearbest10 is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program which is an affiliate advertising program designed to provide a means for sites to earn advertising fees by advertising and linking to Amazon.com. Amazon, the Amazon logo, AmazonSupply, and the AmazonSupply logo are trademarks of Amazon.com, Inc. or its affiliate.