onsdag 28. mars 2012

Figgjo

Elsker Figgjo. Rett og slett. Det å velge en favoritt blant alle de vakre mønstre og former Figgjo står bak, er ikke lett. Men det er nettopp det Frk.Eplegrøt ønsker at man skal gjøre i utfordringen Vis meg din Figgjo favoritt. Jeg skal derfor nå gjøre et valg, og det gjør nesten litt vondt...


Min Figgjofavoritt er Daisy. Der! Nå har jeg sagt det.


Her har jeg virkelig forsøkt å dandere Daisy på smakfullt vis.. Men synes nesten
det ser ut som om jeg respektløst og skjødeløst har slengt delene om meg..?


Min første Daisy. Og denne har jeg hatt leenge. Se så fin! *sukk*


Noe av de beste med Daisysamlingen min er at det er andre,
snille mennesker som har samlet det meste av den. Til meg.
Disse 6 fatene fikk jeg av Pafrika. Tenk det!!


Jeg står inne for valget mitt av Daisy som favoritt. Men jeg merker at jeg har fryktelig lyst å nevne andre design også. Men her er jenten som kan styre sine lyster, så jeg avstår fra å si noe mer om denne saken.... på nåværende tidspunkt. Tror rett og slett jeg må lage enda et Figgjoinnlegg. Hvor jeg nevner for eksempel Granada, Maja, Clupea og Arden. I det innlegget tror jeg at jeg skal ta med disse bildene:


Fineste Granada! *smelt*


Maja og Annemarie flotter seg!


Dette er høyt, høyt oppe på favorittlisten min. På topp tre-listen. Det er så fint.
Men hva heter dette serviset!?


Jepp, hit må mine unger i ferien. Figgjo fabrikkutsalg. -Mens barn
med en lykkelig barndom koser seg i Kongeparken like ved...


Men dette kommer altså først i neste innlegg. Det vil bli for ustrukturert og useriøst å blande dette inn i dagens innlegg. For nå handler det utelukkende om Daisy, som jeg, selv om det var vanskelig, har klart å nevne helt uten å blande inn andre favoritter fra Figgjo. Stolt nå!


Nå gjelder det bare å melde meg på selve utfordringen, og selvsagt sjekke ut hva andre har som sin Figgjo favoritt.8 kommentarer:

Høytrykk sa...

Bra og meget strukturert innlegg! ;)

Daisy er veldig fint. I tillegg til mange andre mønstre. Det er vanskelig å begrense seg når jeg kommer over ting på loppis. Men jeg tror jeg er ganske flink. Bortsett fra når det gjelder eggeglassene, da kjøper jeg alle jeg kommer over.

Høytrykk sa...

Det pastellfargede serviset heter forresten Sissel.

Shy B sa...

Mykje fint! Og mykje eg kan hugse at vi hadde når eg var lita:))

Tevanga sa...

Åh, figgjo er virkelig bra. Jeg må samle ALL viljestyrke i hele kroppen for å ikke kjøpe alt jeg kommer over av slagsen. Jeg har satset stort på clupea, og bestemte at det holder med frokost og kaffeserviset. Helt til den dagen mannen i huset reiste til Nord-Norge for å ordne med et arveoppgjør og kom hjem med 5 clupea middagstallerker. Hjelpes! Da må jeg jo ha serveringsfat, terriner og sauseskåler også jo!! Hvordan skal dette gå?

Lise B sa...

Ja, Daysy er fint, men min favoritt er enda finere, så! Skal lage et innlegg en av dagene, tenker jeg. For det er fint det! Men Sissel, er det virkelig Figgjo, eller er det stavangerflint? Jeg ble plutselig usikker, og kan ikke kikke under en kopp for det har jeg ikke. Hadde tenkt å mase til meg mamma sitt, men så fikk dattera mi det i stedet!

Den Grønne Baljen sa...

Masse fint fra Figgjo... elsker de pastell fargede koppene..

Hvis du har lyst å prøve lykken på et gavekort -er du velkommen inn på bloggen min =)
Ønsker deg en fin dag

Kerstin

Frøken BitterSøt sa...

Så fin samling du har! :) Jeg blir nesten litt misunnelig!

Pia sa...

Figgjo har mye flott! Jeg har litt Maja. Eller Mexico? Og Et Safran-fat. Og noen Clupea-skåler. Skulle gjerne hatt mer. Husker vi hadde Anne Marie da vi var små, det trur jeg til slutt bare ble gitt bort...