fredag 15. april 2011

En fryktet utfordring..

Jeg har fått en utfordring fra hyggelige Ja(vel)net. Og jeg må bare innrømme, først som sist, at denne har jeg gruet meg litt til. Da jeg leste Janet sine gode svar på denne, tenkte jeg underveis at jeg jammen var glad det ikke var jeg som skulle stå for svarene. Alle spørsmålene fremstod som nærmest umulig å besvare. Så takk skal du faen meg ha, Janet!! Hehehe. Nei,jeg er glad for at du tenkte på meg. Nå er jeg nemlig klar for å ta tyrene ved hornene (som det så oppmuntrende heter), for det betyr at jeg kan utsette en enda mer fryktet aktivitet: Rydding av det beryktede bakrommet! Så virkelig; Tusen takk, Janet!! :)


Pølse eller hamburger?
Hamburger.


Gospel eller hardrock?
Ser dere? Dette er et umulig spørsmål.. Hva kan jeg si til dette? Pest eller kolera. Hvordan velge? 


Etter å ha lest litt om både pest og kolera på Wikipedia, har jeg kommet frem til at jeg foretrekker kolera. (Greit å vite slikt, lurt å ha preferansene klare i tilfelle man står ovenfor et reelt valg en gang..) Jeg velger meg altså kolera, men hvorvidt det representerer gospel eller hardrock, aner jeg ikke. Dermed er jeg  sørgelig lite nærmere et svar her...


Fox eller Nox?
Yes!! Denne kan jeg! Sitronsmak er godt til te, kaker og fisk, men lakris har den riktige snopesmaken. Dumt i grunn, for jeg skulle ønske at jeg likte Fox best. Da kunne jeg vært utrolig irriterende, og sagt "Fox for the foxy lady" hver gang jeg tok en bit. Selvsagt med overdrevet tilgjort britisk uttale! Men det er kanskje irriterende nok at jeg stjeler alle Noxene?


Carola eller Sissel?
Kolera. 


Harry Potter eller Twilight?
Jeg kan gi svaret med en gang, men jeg merker at jeg har fryktelig lyst å forklare bakgrunnen for valget mitt. Men en slik forklaring kan fort bli til en liten avhandling, for begge disse seriene betyr mye for meg (sammen med uendelig mange andre bøker..). Men svaret er nok at jeg foretrekker Harry Potter. Twilight var kjempegøy å lese og jeg storkoste meg i den verden. Men da jeg i maaange år har hatt en sterk dragning mot vampyr-litteratur, og har lest mye av den, merket jeg at jeg i etterkant rett og slett er litt flau over å ha likt disse bøkene. Tror det er for emo for meg. Ikke hjalp det stort at Pafrika, i hemmelighet, hengte opp en lapp på kontoret mitt, hvor det stod: Edward- I still luuuuuuv you!! En lapp som ble oppdaget, ikke av meg, men av sjefen min. Som spurte; Hvem er Edward? Jada, du!! Merket da en liten uvilje mot å redegjøre for det komplekse trekantdramaet Bella, Edward og Jacob... Hva skal man med fiender når man har slike venner!?


Så selv om jeg strengt tatt ikke er i den rette aldersmålgruppen til disse bokseriene, så vil jeg hevde at Harry Potter har bestått the test of time, og derfor er vinneren (av disse to). Åh, nå fikk jeg lyst å skrive masse om andre bøker også... Bøker er best- ingen protest!


Roser eller tulipaner?
Tulipaner


Tanga eller bestemorstruser?
Go, Grandma!!


Stockholm eller Købehavn?
Som en liten bjørn uten særlig stor forstand ville sagt det; Ja takk, begge deler!!


Dirty dancing eller Pretty Woman?
Det må bli Dirty Dancing. Selv om jeg oppdaget den lovlig sent. Jeg var nemlig så usedvanlig smart da jeg var ung (yngre) at jeg ikke gadd/ likte å se slike filmer (slike gøye filmer?). Men jeg ga meg til slutt, krøp til korset og lot meg rive med. Men hvis det først skal være dansing i film, så foretrekker jeg at hele besetningen hiver seg ut i det, og samtidig slår til med allsang: Gi meg Grease når som helst!!
Why, this car is Auto-matic. Its System-matic. Its Hyyydro-matic. Why, its Greased Lightning!


Skavlan eller Thomas og Harald?
Pest og kolera, takk. Jeg velger å heller lese mer om disse sykdommene, før jeg ser på disse programmene. Kanskje en rest fra min kloke ungdom, men dette er tre herrer som ikke gjør en ting for meg...


Til orientering; slik har jeg følt meg under hele utfordringen:
- og jeg føler at jeg derfor ikke kan stå til ansvar for noen av svarene som er gitt ovenfor..


Fra den fine bloggen From not to hot har jeg fått en fin award:
Tusen takk for den! For et fint bilde!! :) Mine svar på de spørsmål som kom med denne awarden er å finne i dette innlegget, som jeg nylig skrev. Siden en del av spørsmålene omhandlet sminke, og mine svar dermed stort sett bestod av den intelligente stavelsen hæ?, føler jeg at det er humant av meg å ikke repetere dem her.


Tilslutt skal utfordring og award reise videre på sin ferd her i Blogglandia, men jeg velger å gjøre en liten vri på det. Bare fordi jeg vil. Jeg har nemlig funnet en blogg som jeg er meget begeistret for. Godt mulig alle alt har oppdaget den, men jeg vil likevel anbefale samtlige til å gå inn på bloggen Norske Hemmeligheter


Jeg synes dette er et utrolig spennende prosjekt. Og jeg har tenkt å avsløre alle mine hemmeligheter der. Og kanskje skaffe meg noen nye, bare for å ha mer å dele..? Alt for kunsten!!!


Ha en nyydelig helg, alle sammen. Bruk den fornuftig; gjør noe dumt som du kan holde hemmelig, du også! 

12 kommentarer:

Pafrika Og Belkini sa...

Vi vet jo begge at du forstatt luuuuuuuve Edward, sweetie. Og ka heter hunden?? Eg bare spør, hehe. Endte ikke jobbelappen opp med at du faktisk fikk en Twilightbok av jobben også? Jeg klapper meg uansett på skulderen over vel utført arbeid. Nå skal jeg søren meg ta å lese meg litt opp på pest og kolera jeg også, for en genial løsning når man må velge mellom nettopp pest og kolera! Men uten å ha stiftet nætmere bekjentskap med disse tilstandene, virker de også på meg mer forlokkende en Skavlan, iallefall. Harald liker jeg litt for hans utilslørte dødsforakt når han gjør ting han virkelig ikke kan, og brekker armen for eksempel. Haha!

Og det fine eplebildet fra from not to hot, da! Tenk at hun ha sittet hjemme og gnagd frem en epleform på et eple, det synes jeg du skal ta til deg og gjemme i hjertet for evig tid ;)

IdéSpiren sa...

Haha :) Mye pest og kolera! ;) God helg!

Shy B sa...

Hehe! Fantastiske svar! Vart veldig nyskjerrig på det med pest eller kolera, har aldri tenkt på å sjekke ut kva som er verst.
God helg og god påske!

Elisabeth, innerst i veien sa...

Pest eller Kolera, he he. Neste gang jeg får et vanskelig spørsmål, uansett hva det gjelder, så svarer jeg bare Kolera!

Norske Hemmeligheter er dritkul, har selv sendt inn en hemmelighet.....Oh, nå kan du lure nå, he he.

God helg!

Pia sa...

Ha ha, ja her ble det en del kolera, og litt pest. Skrive kan du!

salige lavendel sa...

Nesten umulig å velge mellom to ting man ikke er begeistret for...må visst lese meg opp på pest og kolera jeg også! Men jeg liker både skavlan og harald/thomas =)

Anonym sa...

Tusen takk for hyggelig hilsen. Så flott navn: Eple. Høres så friskt ut:)
Må bare innrømme...jeg klarte ikke å legge fra meg Twilightbøkene. Edward...dååån <3
Ha en god påske:)
Klem

Whitebite sa...

juhuu! så kuult at du fant meg, for da fant jeg deg -du mystiske spøkelsekladd!
Vi er kanskje like mystiske..?!
Samme "awarden" har jeg fått, men jeg velger alltid bort spørsmålene..Tar bare i mot jeg..hehe. Lurt? ja!
synes det blir så kjedelig for leserne om alle sine forhold til fox og nox.
ha en kuul kveld med eller uten fox/nox (som Pia ville sagt..)

ReVinyl sa...

...smil...hærlige dama!! Jeg ler meg skakk!! Jeg er litt bakpå med disse Twilightgreiene...skjønner at jeg må sette meg litt inn i det etterhert....

Jeg må si at jeg misunner deg litt som skriver så fritt, jeg er egentlig helt skakk gæærn, men holder litt tilbake på bloggen merker jeg...
kanskje jeg skulle starte en ny blogg...De gærne har det gått?! Hmmm...nå skal jeg inn og sjekke ut norske hemmeligheter hvertfall

Supergoogdeilig påske te dæ og dine!! :)

Bondekona sa...

Hei!
Dette klarte du da finfint.
Noen ganger lurer jeg på om det virkelig er verdens kuleste spørsmål noen har klart å plukke ut til disse awardene..
Kjekt å "se" deg!
Ha en fin søndag videre.
:)

Fragmenter sa...

Hurra for kolera! Og hurra for Grease!! Men Edward gruser Harry Potter...:-)
GOD PÅSKE!!

Lise B sa...

Haha, utrolig gode svar! Nå er jeg ikke sikker på om pest er så farlig lenger heller, jeg tror den kan bekjempes med antibiotika. Jeg leste forresten Camus sin bok Pesten her i vinter. Vet ikke om jeg vil anbefale den, den var litt gammelmodig, oppstyltet, gammelmodig språk, bare mannfolk som snakker dypt med hverandre; bah, humbug