tirsdag 16. august 2011

Saken er BIFF

For litt siden hadde min eldste søster bursdag og jeg hadde lyst å lage noe til henne. Siden jeg nå engang er en blogger. Da må jo gavene etterhvert begynne å bære preg av det. Syntes jeg. Da. Jeg tror kanskje at jeg har endret oppfatning igjen... For det var faktisk veldig vanskelig å gi fra seg gaven da den endelig var ferdiglaget. For den ble jo så fin! Det er litt flaut å si det, men jeg synes altså at den ble noe av det fineste jeg har sett. Jepp. Fiiineste!


Helledussen!!


Men vent litt! Det er jo overhode ikke flaut å si at denne er fin- det er jo bare sannheten! Og helt på sin plass. Og heller ikke er det overaskende. Jeg har jo digget dette praktverket i lang tid. Hjernen bak det hele er Kaptein Biff -og jeg snakker selvsagt om Ape ala Kaptein Biff!! Hurra! De er så søte disse apene, og jeg er så stolt over å ha laget en selv. Og selv om løsrivelsesprosessen var noe tung, så var det med stor glede jeg kunne gi gaven til min søster. En verdig mottager!


Siden vi skulle i bursdagsbesøk følte jeg at en krone ville være,
ja, nettopp- kronen på verket! Og jeg kan med glede og stolthet
meddele  at jeg diktet denne lille snertne saken helt selv! Jepp!


.. og vi ser litt nærmere på herligheten! Fortsatt like vakker, ja!


Etter at jeg ga fra meg denne krabaten har jeg følt meg litt som Pippi uten Herr Nilsson, jeg er liksom ikke hel lenger... Jeg har derfor begynt å lage en ape til meg selv. Og når den engang blir ferdig regner jeg med at det oppstår søte scener her i huset. Jeg ser for meg hvordan jeg, med vakkert tegnspråk, meddeler den unge apen følgende budskap: You complete me!! 

19 kommentarer:

Skjerstad sa...

Nei men helledussen sier jeg også ja ! :) Har du sett, jeg mener jeg ser og ser på denne skjønne krabaten . Må inn og se på denne oppskriften . Fikk lyst til å prøve . Men er redd for at det er vanskelig ... men som min mor sa til meg når jeg var lita : Du vet ikke om du får det til før du har prøvd ;) Jeg tar av meg hatten for deg !

Klæmma fra Janne

Fragmenter sa...

My oh my, den var bra søt, ja! Du er jammen flink. Imponert over egenmekka krone! Gleder meg til å se broren:-)
Klem, Elin

Hagealven sa...

He he - tegnspråk til apen...nå satte jeg nesten kaffen i halsen!
Men rett skal være rett - dette må være den søteste apen jeg også har sett - så da har du god grunn til å være fornøyd med deg selv!!!
skulle egentlig ha tatt fram symaskina... men nå fikk jeg jo et nytt blad i posten i dag - og det MÅ jeg nesten sette mg ned og kose meg med, .... håper jeg våkner med masse kreativitet i morgen!
Ha en super dag!
Klem fra moi

Shy B sa...

Å helledussen,det var apen sin det, ja! Du er blitt flink!

gult hus i svingen sa...

Ja, helledussen er ordet for denne hypersjarmerende apa:) Den er jo vakker også og du har fått til ett supert uttrykk i ansiktet:)Flinkingen Eple, dette kan du:)))
Skjønner godt løsrivelsesprosessen var lang og tornefull;) Bra du lager en til deg selv også da:)
Ha en fin kveld med hekling:)
Klem Trine:)

Mie fra Mies Mirakler sa...

ååååh søteste apeprinsen ♥ Så flink du er, skjønner godt at det var vanskelig å skilles ad. Men så kjekt at du bare kan hekle en ny en da ;) *♥*

Kaptein Biff sa...

åh herregud så skjønn den var med krone på! Bra jobba! Jeg skjønner veldig godt hva du mener, man blir så glad i de apene at det er vondt å gi dem bort. Jeg har en selv, jeg også!

Whitebite sa...

at du klarte!
å gi fra deg den skjønne lille krabaten der!

heldige mottaker.
hekle deg en ny du;o)

flinkere enn flink!

Lise B sa...

Ikke verst, den apen der nei! Jeg skal i bryllup i helga, til min datter, og hun sier hun har bestilt apekatter for å pynte bryllupsbordet med. Ny vri, ikke sant! Hvis hun hadde fått en slik ape som du laget, ville lykken være fullstendig. Hun må greie seg med en fra Kosta Boda i stedet. Ikke verst den heller

Tevanga sa...

Å helledussen! Den var übersøt! Jeg forstår utmerket godt at du må ha en selv også. Jeg må også ha en. Virkelig!!! Jaja. Det er lov å drømme. Uansett, bra jobba :-)

Tevanga

malu sa...

Åååååå.Helt til å spise opp.
Kaptein Biff har nydelige saker.

klem og :o)

ReVinyl sa...

Kjempehærlig!
og med krona ble den bare enda skjønnere ;)

Huldra sa...

Herremin, så skjønn! Så klart du må hekle en til deg selv, for jeg skjønner kjempegodt at du følte et savn da denne lille skjønnheten var gitt bort. Vil tro den som fikk den smeltet helt. Det gjorde ihvertfall jeg. :)

Takk for god kommentar på innlegget mitt. Jovisst er dette riktig, selv om jeg iblant lurer på hva jeg driver med når venner her allerede har begynt å utrykke savn. Flytter jo faktisk til en by der jeg kun kjenner gamle studievenner.. Tror det blir veldig bra likevel. Folk er jo mobile, og nå bli jeg det mer også. Takker så mye for støtte og oppmuntring. :)

katrine sa...

fantastisk!! Den var jo bare nydelig!!! Godt jobbet.. Strikker, syr og hekler!!? *Av med hatten og bøyer seg i støvet* Snart dukker det vel opp en eplabutikk også ;) Alltid et høydepunkt å lese bloggen din!

hege sa...

Jeg gir meg ende over!!! Skryt er absolutt på sin plass, for denne apen er jo rett og slett perfekt!!!! (Masse utropstegn her, for det fortjener du!!)

Dersom apeproduksjonen tar helt av kan en av dem svært gjerne få lov til å komme hit, altså...

Og nå kom jeg på rangle- og øynedelene jeg kjøpte av Kapteinen for en del måneder siden... Jeppsi! Mye som skulle vært gjort...

Blogging er jo en annen ting jeg ikke har bedrevet på en stund. Får se om jeg ikke kan vekke meg selv opp av dvalen etter hvert.

Sa jeg at jeg var meget imponert - nærmest svimeslått?!!!??? (ikke fordi jeg ikke trodde at du kunne, altså - for det var jeg helt sikker på hele tiden). Nå venter jeg med spenning på fortsettelsen;-)))

Bare lille elin sa...

Lekker! Hadde nok skyndt meg til butikken og kjøpt en siste-liten-gave til søstra om jeg hadde vært deg. :-D

Røsslyng - Dikt for dagen sa...

Tøff og søt på same tid, skjønar skilsmissa vart hard! Godt du er i gong med erstatningen allereie;)

AvMeg sa...

Enig! Den var knallfin!!

Katrine {Magifabrikk} sa...

Hihi, du skriver så morsomt. Apen er jo bare sååå fin.