mandag 7. mai 2012

Nytt møter gammelt

En fordel med blogging har, for min del, vært at jeg nå tar masse bilder. Og ofte. Og av de mest hverdagslige ting. Og nevnte jeg masse? Da jeg overførte feriebilder i dag oppdaget jeg nemlig at jeg har en hel haug med bilder av spisebordet vårt (?). Jepp! Sånn kan det gå..

Siden det omtalte bord nettopp har vært åsted for en vill og uhemmet vaffelfest ble det straks laangt kjekkere å se på bilder av bordet enn å rydde det. Og hva bedre er, jeg kom også plutselig på månedens NIB-utfordring "Nytt møter gammelt". Akkurat det synes jeg er en passende beskrivelse av spisestuen vår. Jeg hiver meg derfor lykkelig og naivt med på denne utfordringen. (Eller må man kanskje være interiørblogger for å være med?)

Uansett, jeg gjør et forsøk. Og jeg regner med at det viktige ansiktsuttrykket jeg setter opp nå, her foran skjermen, vil være et tilstrekkelig og tydelig signal til resten av gjengen: Rydding av spisebord blir deres jobb. Jeg har jo tross alt en langt viktigere jobb å ta meg av; å få publisert bordet vårt på nett!


Opalinvaser er fra Fretex og kjøpt for lenge siden, mens opalinskålen og brettet er fra vårens loppesesong (Sjokoladen i skålen ble ikke gammel, for å si det slik..) Den lille tre-pingvinen er et bruktmarkedkupp og Loxo-lampen har jeg fått av en venninne. Den bakerste planten har jeg hatt i åresvis, og den nekter å dø.. Kortene på veggen er hentet fra Mark Rydens fantastiske The Snow Yak Show, mens veggen de henger på er helt ny. Som i nymalt.

Hva mer kan jeg (bør jeg)si? For nå når jeg ser nærmere på bildene må jeg innrømme at de aller beste nytt-møter-gammelt-aspektene ikke er kommet med på bildene. Men ta mitt ord på det. Det gamle bordet under den nye duken er skikkelig gammelt. Og stolene også. Man kan såvidt skimte en av dem på et bilde. (Yes, dette går veien.. Jeg aner at jeg kommer til å imponere sokkene av NIB-damene.)

Siden jeg nå likevel befinner meg på såpass ustø grunn velger jeg å avslutte med et bilde som langt på vei illustrerer hvor totalt ukritisk jeg er til hva jeg velger å ta bilder av:Lunsjen som ble inntatt under fotoshooten. Multi-tasking på høyt nivå? Jeg kan jo alltids håpe...

11 kommentarer:

Høytrykk sa...

Liker. :)

Fragmenter sa...

Liker alt, til og med lunsjen din:) Herlige bilder! Hvor er det fantastiske nesehornet fra?

Lillekatt sa...

Fantastiske bilder av kule ting!! liker spesielt godt lyset som faller så fint inn fra siden - og nesehornet da!

Barbros lille atelier sa...

Vet du hva Eple? Jeg er helt sikkert på at dette bildet kommer til å gå rettt hjem hos NIB damene! Det øverste bildet var utrolig stilig - både komposisjonen og lyset som faller inn. Jeg tipper pallplass, eller i hvert fall galleriplass hos NIB. Neshornet var superkult!!

Heia Eple!!

Monica sa...

Ooh....elsker flodhesten. Og så må jeg si, som førstegangsbesøkende, at headeren din er utrolig stilig!

Namaste (jeo74) sa...

Kan veta du imponerer, både NIB-jentene og oss andre.

Takk for alle smil snuppa :o)

Bare lille elin sa...

Flott innlegg til utfordringa! Her er det bare gammelt møter gammelt som møter eldst.. Så, interiørblogger eller ikke, ;-) , jeg står nok over den utfordrinag. Også.

Ha en fin onsdag.

Whitebite sa...

Utrolig fint!!

Tevanga sa...

Dynes dette var riktig så fint jeg! Særlig flodhesten. Jeg er ikke nib-gründer, men jeg ble imponert :-)

ReVinyl sa...

Absolutt min stil! Dritlekkert spør du meg!
Jeg vil ha flodhesten. Hvor har du kjøpt den?

Fortsatt fin pinse!
Siw, reVinyl

Eple sa...

Litt treg med tilbakemelding ang flodhesten, men siden jeg ikke er alene om å like den må jeg jo fortelle hvor den er kjøpt; Kremmerhuset! Kanskje ingen overraskelse? Synes den er fin og billig morro :)