søndag 20. februar 2011

Digg

Jeg gikk med raske skritt mot Posten, med hentelappen trygt plassert i vesken. Jeg er alltid litt spent når jeg skal hente pakke på posten, og pleier ofte å synes at det er en spennende utflukt. Jeg aner nemlig ikke hva jeg har i vente. Saken er den at jeg relativt ofte må ta denne turen, da jeg ikke har postkasse, men en slik liten brevsprekk i døren. Postmannen får derfor ikke levert særlig mye over standard brevstørrelse til meg. Jeg har heller ikke god huske på hva jeg eventuelt kan ha i vente heller. Turen er kort, men akkurat lang nok til å bygge opp forventningene om hva jeg har i vente. I 9 av 10 tilfeller er det en bok fra bokklubben som jeg dessverre ikke har klart å avbestille i tide. Da koster turen meg 50 kroner, for det er bare å sende boken i retur med en gang. Likevel håper, og tror, jeg hver eneste gang at nettopp den pakken jeg er på vei for å hente skal vise seg å være den ene pakken av de 10 som har annet å by på!


Denne turen ble belønnet med en pakke som var en av 100. Eller en av 1000! Vet forresten overhodet ikke hva den var reint matematisk, for jeg har ikke fått en slik pakke før, noensinne. Det var post fra Blogglandia! Med epler tegnet på (og allerede der er jeg jo ustabil av innbilsk glede.. jamnfør tidligere innlegg om Narsissistiske Eple). Pakken var fra superflotte Med et lekent sinn, som forrige lørdag var så snill å dele lørdagssnopet sitt med en heldig bloggleser. Og den heldige var snopegale meg! Hurra!!
Jeg klarte faktisk ikke vente. Med et idiotisk smil om munnen begynte jeg å klore og rive for å avdekke boblekonvoluttens innhold. Jeg var akkurat kommet ut på gaten da jeg fikk de første glimtene, og for noen fine farger som åpenbarte seg!


Se, så spennende!! Oppi her er det også vakkert retrostoff
og fiin tapetbit.  LYKKE!


Kunne jo ikke stoppe nå, etter den fargeteaseren, og jeg begynte lettere frenetisk å lette pakken for dens innhold. En etter en ble de små, fine og fargerike pakkene lagt ned på brosteinen. Og deretter var det frem med kamera. "Dette er ikke friskt", tenkte jeg mens jeg knipset fornøyd i vei. Jeg fikk nok noen blikk rettet mot meg der jeg rigget til mitt lille utendørsfotostudio, men slikt kan man ikke ta hensyn til når man holder på å forgå av glede og takknemlighet! Og tanken min om at dette ikke var normal oppførsel, ble tenkt mest for syns skyld; "Jeg har litt selvinnsikt, liksom.." (Hvorvidt man kan tenke en tanke for syns skyld, er jo et nærliggende spørsmål. Og i såfall, hvor friskt er det?)


Fine pakker- og veldig koselig og hyggelig kort!


Da det viste seg at pakken innehold noe til mine barn også, ble jeg rent rørt, og avsluttet min private julefeiring der på gaten. Jeg kom meg hjem med pakkene, og ungene stimlet seg rundt meg (kan to stk stimle? Det føles slik..). Vi forholdt oss til dagens post som om vi levde i etterkrigstiden og nettopp hadde mottatt en etterlengtet Amerikapakke! Vi storkoste oss. Og vi følte oss veldig heldige! Alle kommenterte vi ivrig i vei, og tapen som var brukt på pakkene ble bemerket gjentatte ganger av mine to små. Den gjorde også inntrykk!
Men selvsagt var det snopet, inkludert den fantastiske snopeinnpakningen, som var selve lykken. For noen fine figurer! De innbydde til umiddelbar lek. Og selv om det var fredag ble det spist snop. Tålmodighet og regelrytteri fant ingen åpne dører i vårt hjem denne dagen. Vi lekte og koste oss. 


Blinky prøver å holde orden i rekkene, uten hell! Man må jo bare like en liten frekkas som nekter å innordne seg..
Mumsi is the bomb!!


Alle tre var noe urolig over den nye situasjonen de befant seg i!


Eneste lille skåret i ungenes glede var nok min nær hysteriske omgang med fotoapparatet, men det får de bare tåle når livet ellers er en lek... Fremmede mennesker sender dem fabelaktig snop i posten, og det på en vanlig hverdag! Det er jo helt utrolig. Så tusen, tusen takk, Mumsi!!! Vi digger deg!


Små forvirrede Blinky-spøkelser møter ingen nåde- alle spises opp! 


Dette var gøy, gøy, gøy!!

18 kommentarer:

skjerstad sa...

Så heldig du var ! :) Artig disse figurene ;) Kos deg med pakken og snopet.

Ha en fin søndag videre :)
Klæmma fra Janne

malu sa...

Heldig gris:o)

Ha en fin Søndag:o)

gult hus i svingen sa...

så utrolig morsomt da:) Gratulerer sååå mye med alt det fine du fikk:)også de helige barna dine...:)

Klem på en søndag fra Trine:)

hege sa...

For en fantastisk herlig pakke!! Og den kom nok til rett sted, ja;-))

Ha en fortsatt deilig søndag!

Shy B sa...

Hehe!Artig fortelling :)
Grattis med pakke!

Barbros lille atelier sa...

Hi, hi, flott pakke og herlig historie:-)

Klem

Namaste (jeo74) sa...

Bestaste Mumsi var i sitt sedvanlige gode hjørne ser eg :o)

Hu e så hærlig som hu framstår i bloggen og altså-om ikkje bedre :o)
E så heldig å ha truffe na 2 gonger nå, og glede meg allerede te nesten gong, som eg barra vett komme te å skje (må skje :o))

Hærlig historie klarte du sjølsagt å få ut av det og :o)

Sjølsagt dei 2 forrige innlegge og som eg ikkje har fått kommentert på. Et kort innlegg fra deg var overraskande, men nåken gonger e jo forklarende ord overflødige...

Hærlige blå dama di og :o)

Fragmenter sa...

Pakker på brostein, du er RÅ!! Ha-ha, skulle hatt et bilde av fotografen og tilfeldige forbipasserende også:-D Herlig pakke på en fredag.Jeg skjønner godt at både store og små ble begeistret!
Klem, Elin

AtSvalbard sa...

For en hærlig pakke, og for en flott blogg. Denne skal jeg følge:)

rockefår sa...

Skulle gjerne spasert forbi deg der du la pakken ut for å ta bilde - antakelig hadde jeg vel måttet stoppe for å se litt nærmere selv....

Så fin og morsom pakke! Kan tru det var litt jul og bursdag på en gang.

From not to hot sa...

Av en eller annen grunn hadde jeg ikke fått med meg dette innlegget ditt, jeg som hiver meg inn så fort det kommer noe nytt fra deg. Du skriver så herlig, og som rockefår sier; skulle gjerne sett den fotoshoot'en....men mest sannsynlig hadde jeg bare tenkt: oj, der har vi en interiørblogger som har fått pakke på posten. Du er sikkert ikke den første med litt 'merkelig' oppførsel :)

Jepp, Stratos får livet til å virke litt lysere for tiden, selv om bilringen blir større. Godt at humøret mitt ikke smittet over :) Krysser fingre og tær for at snøen som ved et mirakel bare er borte, for eksempel i morgen tidlig?

Pia sa...

Så flott gave!

katrine sa...

heldige du!! SÅ FIN GAVE! Og ler litt av brosteinsfotograferingen = Du er en blogger ;)

Tevanga sa...

Å, du skriver så levende. Jeg sverger, jeg var til stede!! Og så GØY det var :-D

Lekenhverdag.com sa...

For noen herlige figurer! Gratulerer ;-)

Carina

Med et lekent sinn / With a playful mind sa...

Heeisann!
Så gøy! Så bra pakken falt i smak, både for stor og liten! Innlegget er jo bare til å spise opp, du skriver altsåså flott! Jeg smiler!
Jeg ble jo nødt til å sende med noe til de små også, her inne er jo god lesing om både eplekart og epleblomst på eventyr. Ja ikke sant det er gøy med pakke!? Elsker å få pakke i posten, spesiellt fra Blogglandia. Det er det beste. Ønsker deg og dine gode dager fremover!

Manuela - "Mrs Hardy" sa...

Hoho du er morsom!
Lurer på hvem du er din luring.
Sov godt ;)

Huldra sa...

Så herlig! Disse er jo bare til å spise opp (glis), og jeg må nok si jeg er bittesmule misunnelig på den pakken ja. Skynder meg å si på utpustet at det var deg virkelig fortjent, for det var det nemlig. :)
Herlige bilder, og skjønt fortalt- som vanlig. =D