torsdag 27. januar 2011

4x4 og et søtt bær!

Jeg har fått en utfordring av stort og smått, og den er jeg nå klar til å ta! 


Utfordringen består av spørsmål organisert i fire greie (håper jeg) kategorier (Blir litt stresset nå..minner meg litt om sånne spørrespill som Trivial Pursuit, og de er ikke helt i min gate..Men hvis jeg konsentrerer meg skikkelig nå, så skal jeg nok komme i mål, kanskje til og med med æren i behold?... Jepp!)


4 tv-program jeg ser på:
Ha-ha-ha. Bare fire? (Slapper fullstendig av...) Dette er noe jeg kan (Hvorfor får jeg ikke sånne spørsmål i TP? Der må jeg svare på slike ting som; "Gullpadlerern og OL-vinner Eirik Larsen har et mellomnavn som begynner med bokstaven idrettsmenn ofte viser med to fingre når de har vunnet. Hva er mellomnavnet?" HALLO?)


Men ok, Eple, fokuser på oppgaven din.. Fire, av maaange, tv- program kommer her:
1. Nytt på nytt
2. Dexter
3. Mad men
4. Downton Abbey

4 ting jeg har gjort i dag:
1. Tatt fly hjem fra Oslo, hvor jeg har besøkt en venninne og hennes 7 uker gamle vidundergutt!!
2. Kjedet meg intenst på flytoget, hvilket førte til at jeg tok 73 elendige bilder av uklar natur som føk forbi togvinduet. Og deler jeg elendigheten? Sjølvsagt:


Dette har jeg sett i dag..

..og dette! Viktig å dele..


Utfordringen fortsetter..
3. Sett en død trost. *Sukk* 
4. Flettet 16 små fletter i håret til Epleblomst, hvilket hun håper på at skal forvandle henne til Hermine Grang. (Noen som trenger nærmere forklaring? Små fletter + litt fukt i håret + en god natts søvn + fjerning av fletter om morgen = Masse krøller og "stort, fint Herminehår" (Håper, hååper en liten jente) Motiv: Å være som Hermine = å kunne trylle!!)


4 ting på min ønskeliste:
Jeg kjører en beint ut egoistisk og materalistisk ønskeliste her. Det er plutselig så veldig mange, og forferdelig store, Grisketing jeg har lyst på (Og ja- Bloglandia kan få mye av "æren"!)
1. Ny symaskin
2. Nytt fotoapparat
3. Ny datamaskin
4. Ny leilighet
- Ops, den listen ser virkelig ikke bra ut... Men det er faktisk det jeg ønsker meg i dag. I morgen er det mulig at jeg løfter blikket og fokuserer på viktigere og edlerer ting (men sannsynlig er det ikke!)


4 ting jeg liker dårlig:
1. Flytoget, tydeligvis
2. Kunnskapsspill.
3. Torsketunger. Selv om jeg av syyke, personlige grunner (= imponerer og glede mr.man himself))har gjort maange tapre forsøk på å like det! (Ha litt stolthet, kvinne, spytt ut!) Sære, nordnorske Eplekjekk elskeeer ekle fisketunger. Urk!
4. Marsipan. Og selvsagt krig!!! (Eller kom jeg litt for seint med den?)


Jeg gir gjerne denne utfordringen videre til følgende fire:
1. Belkini
2. Pafrika og Belkini
3. Lille Persille
4. KreativImpulsiv


- dere tar den bare om det føles kjekt og gøyt, jenter! (Eller kanskje til og med knallkjekt, Pafrika?)


Jeg har i alle fall kost meg med utfordringen- så tusen takk for at jeg fikk denne av deg, stort og smått :-)


Jeg har også fått en Kirsebær-award av Solbaktun, og er det noe jeg liker så er det nettopp dette kirsebæret. Det beste bæret! For en tid tilbake fikk jeg også denne av Hegemoni- og det er ikke glemt. Tusen takk, begge to! Håper jeg ikke fremstår som usporty når jeg linker til et tidligere innlegg, Beruset på kirsebær, men jeg har dessverre ikke noe klokere å tilføye nå enn det jeg lirte av meg dengang da. Men at jeg er takknemlig og glad for awarden- DET må det ikke være noe tvil om!! (Selv om Solbaktun og jeg nok kunne hatt en lang dikusjon omkring gleden/vreden TP bringer med seg... ;-))
Nå skal jeg skal se om jeg kanskje kan ha lært litt etter måneder som blogger; jeg skal prøve å få plassert Award-logoen på bloggen. Den er jo så fiiin!


Ha en superfin kveld der ute!!


- og for de av dere som forgår av spenning etter å få vite svaret, eller sliter med indre kvaler over å ikke allerede kunne svaret, på TP spørsmålet -Søk hjelp!! 
He-he-he, nei da! Spørsmålet var så sykt at det selvsagt er ekte, og her kommer svaret: Verås. 
(Og så? Jeg skjønner virkelig ikke det spillet...)

10 kommentarer:

katrine sa...

velfortjent kirsebær-award :) Alltid et høydepunkt å lese bloggen din!
Ha en fin-fin kveld.

Namaste (jeo74) sa...

Den ska du søren meg ha; du må værr den einaste som kan skriva et så langt innlegg, og så sitte en på slutten og sku ønska at du hadde skreve mærr...

Syns det e vanskelig å skrive sånne innlegg eg, men for deg går det tydeligvis lekende lett.
Veldig informativt og storveis innlegg. Og så står eg der på lista ser eg. Jøsses meg. Eg må nok venta ei stund te alle har glømt ditt og det framtidige te Pafrika ;o)

Dåkke e gode altså :o)

Nå sitte eg litt ør her ittte mange timer med symaskinen. Eg måtte til og med lesa litt bruksanvisnin, argh! Nå står den der så fint uten at undertråden vil komma opp og delta i prosessen. Kanskje i mårå vil den det. Håpe, håpe. Då e det uansett helg og alle hjerter gleder seg :o)

Shy B sa...

Grattis med award. Og elles einig med Namaste. Du skriv godt! Og så har du jo fått den råbarske headeren! Kuul!

Kristin sa...

Hei. Hyggelig at du ble glad :p

Enig med Namaste - du skriver så bra at den godt kunne vært dobbelt så langt. Jeg leste om en anmeldelse av en bok der det sto at boka var så bra at en nesten ikke skulle tro forfatteren var norsk. Jeg er iallefall glad du er norsk ;) Iallefall skriver på norsk!

Og gratulerer med ny header! Den var knalltøff!

hege sa...

Ble det Herminehår? Det er jo fantastisk med Herminehår! Vi har forsøkt oss på det trikset, vi også - men der fruen har store, viltre krøller (som selvsagt krøller seg feil vei) fra naturens side er Storesøsters hår glatt og nekter å ta krøll (bortsett fra ved ett tilfelle, som det muligens må blogges om etter hvert).

Gøy å lese det du skriver, som alltid;-) Og nå vet jeg liksom enda mer om deg, selv om det jo var litt nedslående å lese at du ikke liker verken torsketunger eller marsipan.

De aller beste ønsker om en riktig god helg i epleheimen!

ReVinyl sa...

Grattis med Award! Jeg smiler mens jeg leser :) Fin kveill te dæ! :)

lille persille sa...

Tusen takk for utfordring kjære snille Eple :)! Selvsagt tar jeg denne på strak arm så fort jeg kan. GOD helg til deg, morsomme godhjertete dame!

Pafrika Og Belkini sa...

Award og greier, gu kor stas! Eller knallkjekt, som vi også liker å si. Eg tar selvsagt i mot, og kanskje det blir et innlegg i løpet av uken. Nei, no overdriver jeg sannsynligvis.
Og eg mistenker deg for å sitte heme og lese deg opp på baksiden av TP kortene, med tanke på den quizprogresjonen vi har vært vitne til den siste uken. Liker ikke kunnskapsspill... hrmf.
Men no, no e det Dexter her i heimen, og eg skal love deg at han e alvorlig ute å kjøre igjen. Du har så mange fantastiske timer i vente, din heldiggris!

Koz og klemz.

Tevanga sa...

Seriøst?? Liker du ikke marsipan?? Jeg har vært på Nidar Bergene fabrikker og fått fersk marsipan rett fra "gryta". Vi fikk ikke gå inn i rommet engang, for det kunne hende at våre nysgjerrige føtter forstyrret mandelmassen slik at den kunne finne på å falle sammen. Men det var gøtt assa. Virkelig! Men TP kan bare pakke sammen. Fyttikatta for et gnagende irriterende spill! Strålende svar på utfordringen forresten, jeg leser med glede :-)

Huldra sa...

Tunger.. Tunger. Hang meg stort opp i tungene jeg, men husker delvis noe av det andre også. Ullent hode fikset visst ikke tungene nei. Må jo bare si du er beintøff som i det heletatt klarer smake. Igjen og.. igjen? *gulp*
Jo! Nå husket jeg jo griske-listen din også. Er da vel ikke forakte å ønske seg disse flotte tingene? Bannet og svor, pustet og peste selv i dag da jeg måtte måke masse tung snø, og skulle ønske jeg igjen bodde i en blokkleilighet med garasje i bunnen, og fullstendig fri for snømåking. Elsker snø og hater snø..
Flott grepet utfordring! =D