mandag 10. januar 2011

Emalje i snø

Emalje i snø.. Kunne det kanskje funket som en påskekrimtittel? Tja.. Det er  uansett ikke noen spennende mysterier og krimgåter jeg har å by på i dette innlegget. Selv om jeg muligens fremstod som en liten gåte for naboene mine her om dagen, da jeg valgte å lufte noen av emaljeskålene mine i vår felles bakgård. Men motivet mitt var enkelt og greit: Jeg ville prøve å ta noen bilder av dem i et noenlunde brukbart lys. Det er så mørkt inne for tiden, det er derfor ikke "rettferdig" overfor den vakre emaljen å ta bilder av den innendørs.


I ettertid har jeg imidlertid leste noen fine blogginnlegg, slik som Barbros lille atelier, hvor jeg, med skamrødmen brennende i kinnene, kunne registrere at aktiviteter i snøen hos andre foreldre gjerne også involverer deres lekende barn. Mine barn stod derimot i vinduet å så på, mens jeg lekte meg i snøen og i finværet. Kun kamera, emalje og snop fikk følge med meg ut.. Gulp! Hva sier dette egentlig om meg?


For å unngå å avsløre mer om mine mørkere sider tror jeg at bildene skal få ta seg av snakkingen i resten av dette innlegget:
Til tross for gode forberedelser (hadde tross alt med snop i mengder for denne lille 7 meters lange utflukten min) så ble ikke fotoseansen fullt så bra som jeg hadde håpet på. Kamera gikk tom for batteri etter knappe 10 minutter. Men heldigvis kan jeg oppføre meg i naturen, så da denne krisen oppsto gravde jeg meg resolutt ned og slukte en pose m&m og et ufint antall bringebærdrops, før jeg selvsikkert og velproviantert vendte nesen mot hjemmet og barneansiktene klistret til vindusruten.


Men Eple er ikke fullt så egosistisk som dette innlegget kan virke. Da jeg var inne i varmen igjen fikk mine søte små engler spise opp restene fra den ene skålen, og kose seg med å tørke snø av all emaljen min! 17 kommentarer:

Anonym sa...

Men så fine bilder da...og ungene syntes sikkert det var litt morsomt å se på...iallefall er det noe de kanskje kommer til å huske som et litt underlig barndomsminne..hi hi :)

gult hus i svingen sa...

nydelige bilder:) Må si du var raus da du lot barna tørke emaljen og fikk spist opp resten etter mors fråtsing;)
Jeg blir helt betatt av alle emaljevarene dine, jeg kjøper også når jeg finner:) Mye av det er så oppskrapa og da får det stå:)

Klemmer fra Trine:)

hege sa...

Så vakkert! Nydelige farger og flotte bilder;-))

Regner med at eplebarna koste seg med eplene, i det minste, siden mor hadde tatt seg av snopet;-)) Det er viktig å fordele godene!

skjerstad sa...

Nå ble jeg helt mo i knærne, er nemlig forelsket i emalje jeg ;) Samler , men har ikke rosa ennå . Det var veldig fint . FINE bilder du har tatt !

Ha en fin mandag videre
Klemmer fra Janne

Pafrika Og Belkini sa...

De fine emaljefatene dine, og så urettferdig mange du har også! Jeg hadde neste ett en gang...men jeg gav det til en venninne som stod ufint siklende ved siden av meg på Fretex ;)

Fine bilder, nå fikk jeg lyst på bringebærdrops, selv om jeg egentlig ikke liker det noe særlig. Skikkelig lurt å spare eplene til ungene, de takker de for når de blir store nok.

Nei, nå må jeg avslutte her. I kveld skal Mr Pafrika ta meg med på Rema 1000. Må pynte meg litt da vettu, iallefall ut av pysjen. Livet som sofasliter har sine sider!

Shy B sa...

Vart reine skjære kunsten ut av det der :)

Kristin sa...

Så mange fine emaljeting du har. Lilla, rosa og turkis sammen, kan det bli bedre??

Så bra at barna fikk restene! Og så omtenksomt av deg å spare litt til dem. Kan tenke meg det ble jubel :)

KROnPRINSESSENE sa...

Hei, så kjekt at du fant meg og la igjen noen ord... :) For da fant jo jeg deg også!
Legger meg til som følger jeg, så kanskje jeg får vite hvem denne spionen er en gang..? he, he.
Stilig blogg du har.
Herlige farger i innlegget.
Kommer tilbake jeg :)
Klem May Helen

Åpent hus sa...

ehem. synes jeg ser deg for meg uti snøen med barna i vinduet.
det vil jeg kalle et av disse spesielle eksemplene som fotointeresse / blogging kan gi seg utslag i..! :)

så fine bilder du tar.
jeg har også noen emaljefat. elsker dem!

kjempefin blogg.
du skriver veldig godt!
her kommer jeg snart igjen

hilsen
Åpent hus

Elisabeth, innerst i veien sa...

He he, luskende i bakgården på luftetur med skåler, ha ha ha. Bildene ble kjempefine!

Trine sa...

Kjempefine bilder! Og takk for kommentar hos meg. da kunne jeg finne deg.... Du anonyme Eple-kvinne :) Jeg liker meg hos deg. Kommer plutselig tilbake. Tudeli!

Lillis verden sa...

He he, du skriver godt :)
Flotte skåler har du også, så får du heller prøve og huske barna neste gang du skal ut i snøen og leke ;)
Takk for hilsen inne hos meg.

From not to hot sa...

Så nydelige emaljeskåler du har, og som Pafrika påpeker - urettferdig mange. Jeg leter og leter, men finner ikke. Bildene dine ble utrolig fine, undrende naboer skal man ikke ta så høytidelig. Var nok ikke bare ungene som var klistret til vinduene, naboene tjuvtittet nok litt bak gardinene de også :)

Tusen takk for hyggelig kommentar på lueinnlegget mitt, det setter jeg veldig stor pris på.

Tevanga sa...

De emaljefatene var uskikkelig fine. Og bildene du tok var like uskikkelig fine de også! Syns jeg ser ungene dine der de står klistra i vinduet og følger med på fotoseansen din :-) Jeg må si meg medskyldig i å være på egotripp. Jeg kjøper nydelige gamle leker, for så å gjemme dem i et skap sånn at jeg kan ha dem for meg selv... Fysj! Smekk på fingrene!

Andregasellen sa...

He he he, flotte bilder altså!Kan levende forestille meg de små nesene trykt mot vinduet mens mamma leker seg i snøen med snop:)Høres ut som noe jeg kunne gjort:D

God natt fra meg!!!!

Pia sa...

He he, flotte utebilder, selv uten barn;) Kreativt og kunstnerisk!

Gunn sa...

For en herlig samling!