torsdag 6. januar 2011

Walther Scmalther

Den materielle tingen i Blogglandia som nok har påvirket meg mest i mitt relativt korte bloggerliv er sinkhuset og sinkhustrenden (som for alt jeg vet allerede er over..?). Sinkhuset fremstår for meg som noe nært et symbol for Blogglandia (Den lille faktapillen der avslører kanskje at jeg beveger meg innenfor en meget begrenset del av Blogglandia, men slik er det nå engang... Jeg håper på å utvide horisonten min etterhvert)


Jeg hadde ikke en gang registrert at disse små husene eksisterte før jeg begynte å lese blogger, men etter kort tid virket det som om de var å finne overalt. Og plutselig befant det seg pinadø også et bittelite, sølvgrått hus i mitt eget hjem også..? Overraskende. Og bekymringsfullt? For hvis jeg nå først skal være lett påvirkelig, så ønsker jeg heller å plutselig snuble over en hel reol full av deilige retrostoffer, sirlig dandert etter farge og mønster- med tellekanter- vakkert plassert på et nyoppdaget ekstrarom! Men, nei- ikke mange stoff-fliker her. Ennå! Så foreløbig får jeg fortsette med å nyte synet av de flotte stoffene som presenteres på andres blogger- det er ikke så aller værst det heller, nemlig.


Men tilbake til Walther, som plutselig residerte hos oss. Han kom så overraskende på meg. Men jeg syntes han fant sin plass fort og jeg ble etterhvert vant med at han var her. Men så kom julen, og med julen kom det gaver. Og gaven fra Eplekart, husets gullgutt, har fått stakkars Walther til å blekne, og han står her nå som en litt kjedelig skygge av nykommeren:


Gullhus fra gullgutt- nå er mor og far stolt og fornøyd!


Og, uansett, påvirkelig eller ei, så har det i grunnen alltid bare vært en Walter for meg, the one and only:
God kveld- og de beste ønsker for 2011- til dere alle sammen!

9 kommentarer:

skjerstad sa...

MMM ;) Walters er drit god ! Gullhuset fra gullguten var veldig sjarmerende . Tenker at mammahjertet banket for det på julaften ;)

Ha en fin dag i morgen :)
Hilsen Janne (som ikke har sinkhus , ennå ;)

Barbros lille atelier sa...

He, he, ja, velkommen til Blogglandia! Bare vent til det kommer Mailegmus ved siden av sinkhuset ditt og små blomster i Greengate lattekopper:-)

Fantastisk gullhus fra gullgutten! Slår knock out på all verdens sinkhus det der!

Namaste (jeo74) sa...

Hoho, samme del av Blogglandia som påvirke meg ja, men sinkhus komme nok ikkje her i huset trur eg :o)

Ska aldri sei aldri da...
Gullgutthuset kunne eg tenkt meg da, men sånne e sjeldne å komma øve har eg hørrt ;o)

God natt og skikkelig god helg snupps!

katrine sa...

hehe - inspirert av bloggverden endte søndagsturen med at hele familien deltok i å hakke løs, rydde tom og frakte hjem en fancy rakettkasse etter nyttårsaften... "En tøff lekekasse" blogget en kreativ mamma etter forrige nyttårsaften... nå står den innerst i en krok og venter på at denne kreative mammaen skal gjøre noe ut av den...

Godt nyttår ;)

Kristin sa...

Sinkhuset kom jo heeelt i skyggen av det flotte verket! Og gull-tak endatil! Heldige deg!

Det finnes ingen sinkhus her, men jeg følte meg skikkelig trendy da jeg fant et sinkhjerte i esken med julepynt! I fjor- vanlig julepynt, i år- urtrendy! (Forfjor og i fjor, ja vet det)

Ha en fin dag! :)

Pafrika Og Belkini sa...

Snaisne hus, det lille grå ligner mistenkelig på et som står hjemme hos meg! Dagens første telys er allerede tent og puttet inni, og nå står det så koselig i vinduskarmen, og lyser for det fine stilaset som står utenfor, og har stått i ukesvis, og som visstnok ikke kan taes bort før snøen er gått og telen sluppet. Akk ja.

Fy søren, sofalivet er deilig! Vi burde prøve å møtes på en sofa i nærheten en dag, og gjerne inkludere Walter også. Begge typene.

Shy B sa...

Har ikkje sinkhus, ugler, vimpler eller GG kopp med polkadott eg, men har flugesopp, retrosengekle, så det skjer vel saker og ting her også etterkvart :)
Gullhus er vel betre enn sinkhus, vil eg tru?

Pia sa...

He he, visst blir man påvirka!
Men flott gullhus du har fått, går sinkhusa en høy gang, spør du meg!
God helg!

giraffmamma sa...

he he Waltherbrødrene bidro sterkt med julepynt her i huset denne jula, de lager mye fint de. Men det andre huset ditt var jo mye mer sjarmerende og artig! :)